Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy azt akarom,...

Miért van az, hogy azt akarom, minden fiúnak én tetszek?

Figyelt kérdés
Most kerültem új osztályba, és azt berögzötten azt akarom, hogy én tetszek mindenkinek. Ha már valamelyik fiú beszél más lánnyal féltékeny vagyok rá. Ha véletlen valamelyik fiú hozzám szól, vagy rám néz tök zavarban vagyok, és azt hiszem hogy tetszek neki. Sőt van az osztályban egy leszbikus lány akinek tetszik az egyik lány osztálytársam és én tök féltékeny vagyok hogy mért nem én tetszek neki. Miért van ez?
2020. szept. 8. 20:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
49%
Igen szerintem is nárcizmusra hajaz, de ugye nem vagyunk dokik. Mindenképpen érdemes valami terápiafélét beiktatni.
2020. nov. 7. 12:38
 22/33 A kérdező kommentje:
Hát valójában, gyűlölöm, és általában kifejezetten rondának is tartom magam.
2020. nov. 7. 15:35
 23/33 anonim ***** válasza:
31%

"túllépni"

Mert nem érthető így, amit ír.

A bunkó szöveg meg nem így hangzik, írjak olyat is?

Csak hogy lásd a különbséget.

Ja, és még egy: ELEMI dolog az általános iskolában megtanulni az anyanyelved. Nagyon nagy szégyen, ha nem sikerül.

Hasonló esetben mit mondanál az illetőre, ha pl. az öltözködést nem tanulta volna meg, és kilógna az utcán a nunija?

2020. nov. 7. 20:37
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik nekem, hogy folyamatosan visszaigazolásra van szükséged. Mindenkitől azt várod, hogy a tetszését fejezze ki, nem tudod elviselni, ha valakinek nem vagy elég. Az elvált szülők és az, hogy nem fogadod el magad, ugyanúgy közrejátszódhat.

Valószínűnek tartom, hogy ha az önértékeléseden tudnál javítani, az segítene. Elvégre gondolj csak bele, ha te TUDOD, hogy nincs veled semmi baj, hogy szép vagy. Akkor nincs szükséged arra, hogy ezt mindenki kimutassa :)

2020. nov. 15. 15:56
 25/33 A kérdező kommentje:
Utolsó ezzel csak az a baj, hogy tényleg nem vagyok szép :(
2020. nov. 15. 19:50
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkiben van valami szép, találd meg, hogy benned mi! Nekem például szerintem nagyon szép hajam van.
2020. nov. 29. 20:54
 27/33 anonim ***** válasza:
95%
Ez teljesen normális, hogy egyedülálló fiatalok új közegben felmérik, hogy ki-kinek tetszik, nem kell itt terápiára meg pszichológushoz menni! Én is voltam ilyen, barátnőim is, meg is beszéltük, hogy általánosan van egy ilyen helyzet az egyedülálló fiatalok körében. Kialakul majd mindenféle rangsor is, ez teljesen normális. Ez a kamaszkor egy olyan szakasza, amikor előtérbe kezd kerülni a párválasztás, jobban elkezdesz a külsőddel foglalkozni, stb. Ne aggódj ezen, ki fogod nőni, pláne ha lesz párod, vagy egy stabil párkapcsolatod.
2021. jan. 20. 11:13
 28/33 anonim ***** válasza:
43%
Folyamatos visszaigazolasra van szukseged, mert anelkul gyenge labakon all az onbizalmad. The
2021. jan. 21. 01:50
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan voltam még régen, gimi 2.évéig. De én közben antiszoc is voltam, nem tudtam emberi kapcsolatot kialakítani senkivel. Csak figyelmet, szeretetet szerettem volna, de nem tudtam, hogy hogy kell, nem is érdekeltem senkit soha.

Engem apám eleve nem is akart, aztán egész gyerekkoromban próbáltam megszerettetni vele magam, de nem ment.

Aztán jött egy ember az életemben, egy apafigura, aki valamiért észrevett és törődött velem. Életem legszebb fél éve volt. Aztán munka miatt le kellett lépnie, újra egyedül maradtam.

Azóta is a társadalmi kapcsolataim kimerülnek a gyakorikerdesek.hu-n.

Egyszer még volt egy fiú, de annyira zárkózott voltam vele is, próbáltam beszélgetni vele, de látta tiszta szociopata vagyok, inkább hagyott.

Azóta sem tudok normális lenni. Azóta is szeretet hiányom van. Még azt sem tudom, hogy apám miatt vagyok-e ilyen életképtelen, vagy így születtem vagy más.

2021. jan. 21. 03:10
 30/33 anonim ***** válasza:
Mivel új vagy egy osztályban ez normális hogy vannak olyan reakcióid hogy mindenki megnéz.Gondolom azért vagy féltékeny arra a lányra. mert már kialakult egy fajta kötödésed az osztálytársak iránt és valahová vagy valakihez szeretnéd pozicionálni magad.
2021. jan. 29. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!