Ha neked, akkor rólad is? (kérdés lent) - trollok, 11 évesek kíméljenek.
Kedves Goldmund, aki pletykálni akar, az akkor is pletykál, ha nincs mit!
Vidékre költöztem (szükségből), rokkant vagyok, így nem jártam dolgozni. Ebéd után jólesett egy kis szunyókálás.
A szomszédasszonyom elkezdte terjeszteni, hogy délelőtt beiszom és délután kialszom.
Elmondanám, hogy antialkoholista cukorbeteg vagyok, aki a szilveszteri egy korty pezsgőtől még húsvétkor is csuklik, de a betegségeim kapcsán ha akarnék sem ihatnék.
Félévre idejött hozzám egy kolléganőm (fizetett érte) mert a fia hozzáépített egy szobát a házához és az egészet felújította. Ekkor azt kezdte híresztelni,hogy leszbikus vagyok. Megjegyzem, 3 unokás nagymama vagyok, aki 12 éve él férfivel(!) párkapcsolatban.
...és én közben azt hittem, hogy jó viszonyban vagyunk!:D
Nem véletlenül született a mondás, hogy "Aki pletykát hoz, az visz is!" az ilyen mentalitású emberekkel csak a teljes elzárkózás segít, bár utána ugyanúgy fog dumálni rólad, de megvan az a jóérzésed, hogy tudja, hogy megveted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!