Mi a véleményetek, ha egy 12 éves kislány full sminkelve és felöltözve, mint egy felnőtt nő?
10
A franciák köztudottan hülék s a fürdés helyett is kölnizik magukat inkább...
A szüleiről lenne véleményem, nem róla elsősorban.
12 évnyi gyereknevelési kudarc eredménye
Gyakran lesz idea a nagyobb testver.
Normal esetben a nagyobb teso tenyleg vèdi a kisebbet hogy nem kell mèg sminkelnie meg esetleg cigiznie stb es megvedi a sracoktol is.
De a nagyobb teso ugy néz ki, ennél éretlenebb, hogy a kicsit patyolgassa, vagy helyes mederbe terelje.
Remeljük a legjobbakat.hogy a kisebb nem esik majd teherbe...
A szülönek a nagyobb tesoval kene beszelgetnie szerintem hogy a kicsinek ö a minta, es helyes mintàt nyujtson. Vagy akarmi. Habar kitudja mennyit fogna fel ebböl a nagy.meg mennyire erdekli a testvére.
Azért nem úgy áll a dolog, hogy teherbe esik, jézus... A pedofília meg büntetendő, kedves ledo válaszadó! Nem is cigizik, meg a nagylány sem. Mondjuk a tesó nem is így nézett ki, 12, de 15 évesen sem...
Értitek, felnéz a nagyra, meg rá akar hasonlítani... Hát nem tudom, valamennyire érthetó a helyzete, meg nagylányos akar lenni, de a szüleinek ezt nem kellene hagyni... A nagy meg előszeretettel sminkeli, viszi magával, focista a párja, a kiscsajnak is vesznek mindent, csomó ruhát... Csak hát nem az ő korosztálya...
De nekem mindegy.
Azt hogy a társadalom cserben hagyta a lánygyerekeket.
A youtuberek és instas, tiktokos"influencerek" - nemtől függetlenül beállítják a kislányokból álló közönségüknek hogy az egyetlen érdekes dolog az életben a smink és a ruha.
Nyilván nem a gyerekekkel van baj hanem a környezettel amiben felnőnek. Tennünk kéne ellene, de a többséget túlságosan lefoglalja a gyerekek k urvának hívása ehhez. (mellesleg annak is akasztófát ajánlanék aki lekurváz egy 12 évest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!