Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek, ha egy 12...

Mi a véleményetek, ha egy 12 éves kislány full sminkelve és felöltözve, mint egy felnőtt nő?

Figyelt kérdés
Konkrétan, mint ha egy felnőtteknek szánt oldalról lépne elő, olyan ruhákban...
2020. aug. 29. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

10

A franciák köztudottan hülék s a fürdés helyett is kölnizik magukat inkább...

2020. aug. 29. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Olyankor bánom, hogy nem vagyok 17 éves
2020. aug. 29. 21:03
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

A szüleiről lenne véleményem, nem róla elsősorban.

12 évnyi gyereknevelési kudarc eredménye

2020. aug. 29. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Gyakran lesz idea a nagyobb testver.

Normal esetben a nagyobb teso tenyleg vèdi a kisebbet hogy nem kell mèg sminkelnie meg esetleg cigiznie stb es megvedi a sracoktol is.

De a nagyobb teso ugy néz ki, ennél éretlenebb, hogy a kicsit patyolgassa, vagy helyes mederbe terelje.

Remeljük a legjobbakat.hogy a kisebb nem esik majd teherbe...

A szülönek a nagyobb tesoval kene beszelgetnie szerintem hogy a kicsinek ö a minta, es helyes mintàt nyujtson. Vagy akarmi. Habar kitudja mennyit fogna fel ebböl a nagy.meg mennyire erdekli a testvére.

2020. aug. 29. 21:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Azért nem úgy áll a dolog, hogy teherbe esik, jézus... A pedofília meg büntetendő, kedves ledo válaszadó! Nem is cigizik, meg a nagylány sem. Mondjuk a tesó nem is így nézett ki, 12, de 15 évesen sem...

Értitek, felnéz a nagyra, meg rá akar hasonlítani... Hát nem tudom, valamennyire érthetó a helyzete, meg nagylányos akar lenni, de a szüleinek ezt nem kellene hagyni... A nagy meg előszeretettel sminkeli, viszi magával, focista a párja, a kiscsajnak is vesznek mindent, csomó ruhát... Csak hát nem az ő korosztálya...

De nekem mindegy.

2020. aug. 29. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy a társadalom cserben hagyta a lánygyerekeket.

A youtuberek és instas, tiktokos"influencerek" - nemtől függetlenül beállítják a kislányokból álló közönségüknek hogy az egyetlen érdekes dolog az életben a smink és a ruha.

Nyilván nem a gyerekekkel van baj hanem a környezettel amiben felnőnek. Tennünk kéne ellene, de a többséget túlságosan lefoglalja a gyerekek k urvának hívása ehhez. (mellesleg annak is akasztófát ajánlanék aki lekurváz egy 12 évest)

2020. aug. 29. 22:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha egy 12 éves van telesminkkelve, az eléggé gáz, a szülők részéről is.
2020. aug. 29. 23:08
 18/18 anonim ***** válasza:
5%
De mér mit csinálnál? Ráparancsolnád a micimackós felsőt vagy mi? 12 éves. Pár év múlva felnőtt nő lesz. Vmikor el kell kezdeni. Vannak koravének. Meg vannak későn érők ugye. Én 12 évesen óvodásnak néztem ki, de volt akinek már akkor elkezdett megereszkedni a melle a túl nagy súlytól.
2020. aug. 30. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!