Eljárjak a jelenlegi helyzetben csoportos fitness órákra? Vagy felelőtlenség lenne most?
Figyelt kérdés
Van egy sok alkalmas bérletem, amit le kéne járnom 1 hónap alatt. Nagyon szeretek járni és nagyon jót tesz a közérzetemnek, alakomnak. Ezért vagyok most dilemmában. Felelőtlen ember lennék, ha eljárnék?2020. aug. 29. 17:32
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy menj, tele vannak a termek, nincs korlátozás, hogy ne lehetne. Ha úgy áll a helyzet bezáratják a termeket, addig felesleges mártírkodni. Plusz a saját immunrendszeredet erősíted vele.
2/7 anonim válasza:
Szerintem menj ha attól jól érzed magad.Lehet,hogy még hónapokig,évekig eltart ez a hisztéria.Gondolom addig nem akarod megfosztani magadat attól amit szeretsz.Különben is egészséges emberre nem életveszélyes ez a vírus.
3/7 anonim válasza:
Nemtom. En korlatozas idejen is mentem terembe. Bar en sulyzokat emelek. Kevesebben is voltak.
4/7 anonim válasza:
Ne hagyd ki, menjél csak nyugodtan.
A biztonsági dolgokat tartsad és tartassad be.
5/7 anonim válasza:
Ne menj! Már elkezdődőtt ismét a korona. :(
Maradj otthon!
6/7 anonim válasza:
Menjél nyugodtan csoportosulni! Ugrabugrálj, mert te most önmegvalósítasz, te vagy a legfontosabb a világon! Különleges vagy!
Saját gondolataid ugyan nincsenek, de ez ne tartson vissza!
7/7 anonim válasza:
Utolsó, te meg zárd magadra az ajtót évekig, ha kell. Ki se gyere! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!