Miért utálják annyian zsebibabát?
*Ha külföldi lenne mindenki imádná.
Értelmes egészséges lelkű ember, legyen az férfi, vagy nő egy ilyen gyereket sajnál.
Mert 15 évesen ROHADTUL NEM kéne influencerkednie, illetve félmeztelenül kelletnie magát ország-világ előtt!
Nagyon ostoba szegény, de éppen ezért nem is őt kéne hibáztatni, hanem azt a rengeteg celebet, akik az Instagram oldalukból kvázi akt gyűjteményt csináltak. Azt látja, hogy a Kylie Jennerke, meg a többi influencer liba azzal szerez sok követőt, hogy félmeztelenül vonaglik... és persze, neki le kell utánoznia... 🤦🏻♀️
Én 15 évesen még nagyban tanultam, és a “szükséges rossz“ Facebookon kívül semmilyen platformon nem voltam fent.
Nem azt mondom, hogy egy 15 évestől meg kéne vonni minden hasonló lehetőséget, mert igenis VANNAK olyan 15-17 évesek, akik képesek értelmes tartalmat gyártani és intelligensen kommunikálni. Igaz, ez sajnos ritka manapság.
Az én anyám még most, 20 felett is ordibál velem a legapróbb baromságokért, - pl. miért rendetlen a szobám, minden lényegtelen baromságot tudni akar rólam, és köteles vagyok neki elmondani mindent. Pedig nem voltam soha kicsapongó, akit állandóan féken kellett tartani. Minden közösségben én voltam a legszolidabb természetű, mégis olykor a mai napig úgy kezelnek, mint egy kis taknyos 8 évest. Azt, hogy ez a csitri miket művel a neten, le se sz*rják, egyáltalán nem nevelik.
Az biztos, ez a kis magamutogató majmóca az én szüleim gyermeke lenne, már régen por és hamu lenne a föld alatt 3 méterrel.
15 éves. Mindene kint van. Agyon festi magát.
Szerintem egy 15 évesnek kellene annyi eszének lenni, hogy tudja, hogy mi jó és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!