Miért utálják annyian zsebibabát?
5: Nem vagyok idős, de én is rá gondoltam először 🤔
Halvány fogalmam nem volt ki a halál ez az újabb tinirib@n¢
3-mas igazad van
8-as miért az anyát kellene elővenni? Nem az anya tehet róla , hogy ilyen . Vegyük például a gyilkossokat azok is azért lettek gyilkossok mert az anyuk erre nevelte őket? Vagy őt .
Bennem inkább az merülne fel, hogy mi ment félre a nevelésben, mire nem figyeltek oda.
Anyám fejlesztő pedagógus, egy rakás olyan szülő van, aki nem hajlandó elfogadni, hogy az ő gyereke nem olyan, mint a többi, hogy az ő gyerekével probléma van, nagyon ritka kincs az a szülő, aki partnerként áll hozzá, ott vannak is pozitív eredmények, de ahol a szülő homokba dugja a fejét, ott lutri.
Nem kell ahhoz követni, hogy szidja valaki. Én se tudtam, hogy ki. Most megnéztem. Hát, nagyon gáz. Főleg, ha valóban ilyen fiatalka még.
Egyáltalán lehet 15 évesen regisztrálni?
Ma ez a "menő" bizonyos körökben. A nők kiraknak mindent, a pasik követik csorgó nyállal. A legközönségesebb, ronda nőknek is ezer üzenetet írnak, hogy drága gyönyörű hercegnő, stb. Akinek meg sok követője van, azzal reklámoztatnak. Könnyű pénz. De mondjuk ki az, aki ilyen közönséges, gusztustalanságokkal reklámoz??? Ez nem ciki egy cégnek?
Milyen anya az olyan aki mindenféle rejsz-bajnoknak kiteszi a gyerekét?
Nulla.
Mekkora felelőssége van?: 1000%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!