Gond lehet abból, ha valaki lefekszik egy ismertebb emberrel?
Ismertebb youtuber srác, akivel, akivel nem ismeritek egymást személyesen, de egy kerületben laktok és van közös ismerősötök. Egyik nap ugyan abban a házibulaban ott van, ahol te, megy a piálás, tekerés hasonlók aztán sikerül szóbaelegyedned vele, de a vége az lesz, hogy felvisz egy szobába és megtörténik a dolog.
Ti mit tennétek?
Ráírnátok?
Mit gondolnátok az egészről?
UI: aranyos srác
#6: Hol írtam, hogy bármi fura lenne abban, hogy valaki szexel? Nekem is volt már egyéjszakásom és nem kerestem utána a csajt. Az egy éjszaka volt és kész. A csaj is felfogta, hogy nem akarok többet.
Semmi frusztráció nincs abban részemről, hogy te egy egymenetes csaj vagy. Mi a kettő közti összefüggés?
#13 amikor jóval kevesebb feliratkozója volt, akkor is érdekes személyiségnek tartottam őt, régóta követem a munkásságát, bár nem napi szinten.
Ha látnám a személyiségét akkor igen, bár ott nem beszélt olyan dolgókról, amik miatt megfogott.
1.Van egy pár kérdés róla, miből gondolod, hogy az 1 ember?
2.Ez hogy jön ehhez a kérdéshez?
Szóval ja. És érthető is, hogy töröltetted ezt a választ, ezzel csak elismerted a dolgot.
Amúgy, ez van. Írj a srácra, aztán majd kiderül. Nagy reményeket ne fűzz a dologhoz. Értelmes srác ettől a szinttől menekülne.
Vagy inkább mert értelmetlen dolgokat írsz? Nem tudom egy kérdésből, hogy mondod meg, ki írt ki egy másikat amikor több ezer ember használja ezt az oldalt és valószínű, hogy nem 1 ismeri Paul Street-et. Azt sem értem mi ez a logika, hogy ha valakiről sok kérdés van, akkor azt csak 1 ember írja ki?
Valószínűleg Puzsérról, Dancsóról meg Ariana Grandéról is egy ember írjál nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!