Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van itt annyi lepontozó?

Miért van itt annyi lepontozó?

Figyelt kérdés
Több Gyk-s kérdésnél lehet látni, hogy a hozzászóló helyesen válaszolt, mégis azonnal lepontozzák. Aztán meg ha valaki szóvátesz, megkezdődik a veszekedés.
2020. aug. 10. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Tudatosan csinálják. 1 nőci meg a két csatlósa, hogy ne tudj emelkedni.
2020. aug. 10. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Azaz egyes mondjad meg, adki magadból. Ne kíméld a közösségünket!
2020. aug. 10. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Irritálja őket, ha valakinek magasabb a "pipa" száma. Azt vettem észre, hogy amióta elértem az ötös szintet, egyre többet pontoznak le ok nélkül.

Ha egy válaszom 100%-os, az általában max. 5 percig tart, mert utána ha kell, ha nem, lepontozzák.

Ez valami pszichológiai dolog lehet, amire egy szakértő biztosan tudna magyarázatot adni.

2020. aug. 10. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a múltkor végignézegettem egy kérdés alatt a teljesen helyénvaló válaszokat, amik közül egyik sem volt 100%os. Mindet egy 80%os hasznosságú elmebeteg pontozta le. Hogy miért, azt nem tudom, valószínűleg a saját nyomorúságos lelki világát akarta kielégíteni vele.
2020. aug. 10. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Szánalmas életük lehet, az ilyeneknek. Szerencsére a rák hamar elviszi őket. Különben is egy troll élvezi, ha lepontozzák, (nevet, mosolyog rajta), mert figyelmet kapott a válasza. Csak úgye nem bírjátok ki, hogy ne pontozzátok le, ez a baj.
2020. aug. 10. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

Az egyik legérdekesebb, hogy a humor kategóriában is ez megy. De ott végképp mi alapján? Azt figyeltem meg, hogy a legtöbb embernek a sértő, cinikus, piszkáló humor az igazi humor, ez ilyen magyar sajátosság. A nem sértő, csak hülyéskedő, vagy bármely behatárolható de semleges humor műfaj nem humor számukra, ezért lepontozzák. Az említett cinikus, sértő humort pedig fel.

Általában véve is sok a troll, akik a vitákban élik ki magukat, erőtetik a hülyeségeiket, ha te azt mondod piros, akkor kék, ha azt mondod kék, akkor nekik piros, közben nyomkodják a piros X-et.

Kövezzetek meg, de fizetőssé kellene tenni az oldalt, csak minimális összeget kellene kérni a használatért, eltűnnének a trollkodók.

2020. aug. 10. 16:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Van egy egyszerű kérdés az állatok kategóriában: Milyen kutyád van. Leírtam én is sok más hozzászólóval együtt. Természetesen le lettem pontozva, mint a többiek is.
2020. aug. 10. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
A fenti példák is mutajták, hogy mindenhol ott vannak. Itt is.
2020. aug. 10. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!