Miért van itt annyi lepontozó?
Irritálja őket, ha valakinek magasabb a "pipa" száma. Azt vettem észre, hogy amióta elértem az ötös szintet, egyre többet pontoznak le ok nélkül.
Ha egy válaszom 100%-os, az általában max. 5 percig tart, mert utána ha kell, ha nem, lepontozzák.
Ez valami pszichológiai dolog lehet, amire egy szakértő biztosan tudna magyarázatot adni.
Az egyik legérdekesebb, hogy a humor kategóriában is ez megy. De ott végképp mi alapján? Azt figyeltem meg, hogy a legtöbb embernek a sértő, cinikus, piszkáló humor az igazi humor, ez ilyen magyar sajátosság. A nem sértő, csak hülyéskedő, vagy bármely behatárolható de semleges humor műfaj nem humor számukra, ezért lepontozzák. Az említett cinikus, sértő humort pedig fel.
Általában véve is sok a troll, akik a vitákban élik ki magukat, erőtetik a hülyeségeiket, ha te azt mondod piros, akkor kék, ha azt mondod kék, akkor nekik piros, közben nyomkodják a piros X-et.
Kövezzetek meg, de fizetőssé kellene tenni az oldalt, csak minimális összeget kellene kérni a használatért, eltűnnének a trollkodók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!