Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy bunkók...

Miért van az, hogy bunkók velem a csajok, de ha elmondom, hogy meleg vagyok, akkor már kedvesek hozzám?

Figyelt kérdés
Aki bunkózik velem úgyhogy nem tudja meleg vagyok, az azért teszi, mert bejövök neki és így próbálja magára felhívni a figyelmet? Vagy miért van ez?

2020. aug. 9. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

HALLOTTAM egy ilyen "idézetet". Nem troll komment...félre ne értsd.

"Ha aztmondod egy nőnek,hogy meleg vagy,alig várja,hogy bebizonyitsa az ellenkezőjét"-Woody

Hát nem tudom biztosra,úgylátszik ez az elv most működésbe lép nálad ilyenkor. Mondom,ezt csak hallottam,fogalmam sincs,hogy ez reális-e vagy sem....

2020. aug. 9. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg úgy viselkedsz, mint aki nyomul vagy van benned valami félreérthető. Engem is nyugtalanít/taszít egy ellenkező nemű, aki úgy viselkedik, mintha fel akarna szedni, főleg, ha a párom vagy a nekem tetsző ember előtt akarja tolni, mert baromira kínosan érzem magam és ráadásul ők méginkább félreérthetik az én oldalamról is a sztorit. És nyilván ilyenkor az ember nem vigyorog, mert az megerősítő jellegű, szóval mindenhogy rossz a helyzet.
2020. aug. 9. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert megnyugodnak a tudattól hogy nem vagy creepy és nem akarsz nyomulni rájuk, nem csak darab húsként tekintesz rájuk mint a heterók, sokkal kényelmesebben érzik magukat a társaságodban.
2020. aug. 9. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ahogy leírta 2-es és 3-as.
2020. aug. 9. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarnak épp 'pasizni' és automatikusan le akarják rázni a nyomulókat. Ha meg meleg vagy akkor biztosan nem akarod megdugni őket, így elkezdenek csajként tekinteni rád.
2020. aug. 9. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!