Rák csillagjegyűek hogy bírják magányt? Nem szeretnek magányosnak lenni?
Én is Rák jegyű vagyok, és én is szeretek egyedül lenni, de azért igénylek néha némi társaságot is.
És bár nem igazán érzem jól magam az emberek között, de egy-egy hozzám hasonlóval azért el tudok lenni időnként.
Érdekes, aktuális kérdés:):
38 vagyok, és eddig magányban éltem, egyedül, illetve a szülőkkel. Mostanában kezdem azt érezni, hogy ez így nem jó: elszáll az élet a fejem fölött. Szeretnék változtatni rajta, ami nehéz.
Ugyanakkor az is az eszemben van, hogy ha esetleg valaki rám találna, nem fogja-e átkozni a napot, hogy megismert? Milyen lehet valakivel együtt élni, ismerkedni, vagy legalább egy közös programban részt venni?
Kérdező: segítesz?
7-esnek:
Hmm, mintha én írtam volna azokat a dolgokat, amiket te.
Fiú vagy lány vagy amúgy?
Bár végülis bármelyik is, szerintem itt tuti elég sok hozzánk hasonló illető van, szóval akár még itt is egymásra találhatnának az ilyen beállítottságú emberek...
7 vagyok, a 8#-nak válasz:
Férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!