20 évesen mely híroldalakat látogatjátok a legtöbbet?
11-es nincs objektív oldal.
24 is fényévekre van az objektívtől, HVG egy fokkal disztingváltabb (igaz már nagyon régen olvastam)
én mindkét térfélről szemezgetek origo-index ...
Egyiket se.
Nincs olyan oldal, ami ne húzna valamelyik irányba és ne lenne teljesen független. Amúgy se érdekelt soha a politika, pláne a magyar, hiszen már nem az országban élek.
Csak akkor van értelme az ilyen olvasásnak, ha többet olvas az ember, hogy lássa, ugyanazt a dolgot hogy közlik le más és más lapok. Néhány politikai témájú könyv elolvasása rögtön többet ad hozzá az ember hozzáértéséhez.
20/L
Kuruc.info
HVG
Qubit (bár nem vagyok biztos, hogy ez híroldal kategória)
néha 24.hu/444.hu/Index, de ezeket ritkábban, mióta kikövettem márciusban a Facebookról (nem tetszettek a koronavírusos pánikkeltő hangulatú cikkeik, valószínűleg már vissza sem fogom őket követni, sokszor vettem már észre, hogy ők is ugyanúgy torzítanak akárcsak az Origo)
24 éves nő
Miért kell lepontozni valakit? És miért kell leszólni? Hadd olvasson mindenki azt, amit akar.
Az meg, hogy valaki a 24-et objektívnek nevezte... Hát ez az év vicce.
Hirado.hu
Világgazdaság
Nemzeti Sport
Kuruc info
Bács-Kiskun online
Nemzeti Sport
Vajdaság Ma
Kuruc infó
Hirado.hu
Sport plusz
Magyar Nemzet
Pesti Hírlap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!