Mi a véleményed arról,hogy valaki a Facebookon is doktorként van fent?
Figyelt kérdés
Tehát Facebookon nem úgy van fent hogy Hugyos Józsi,hanem úgy,hogy Dr. Hugyos Józsi.2020. aug. 4. 11:59
21/24 anonim válasza:
Nyugodtan. Én is használom a szőrT, mert lovag vagyok. A gyengébbek kedvéért: sir. Igen, lepontoztok, mert zavarja egyeseket, ha valaki lovag (többet elért az életben) Tudod hányszor ledobott a loú, mielőtt lovaggá ütött Erzsébet királynő (?) A kérdés költői.
22/24 anonim válasza:
Nem zavar, mert nem irigykedem.
23/24 anonim válasza:
Én is doktor vagyok, de nekem nincs kint. Szerintem esztétikailag furán néz ki a fordított nevek miatt (utónév elöl pl. Katalin dr. Kiss), de amúgy nincs bajom vele, ha valaki kirakja.
Jó szakmabelit is ismerek, akinek kint van és kontárt is - ez nem ettől függ.
24/24 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs baj. Miért ne, ha egyszer doktor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!