Mi a véleményed arról,hogy valaki a Facebookon is doktorként van fent?
Figyelt kérdés
Tehát Facebookon nem úgy van fent hogy Hugyos Józsi,hanem úgy,hogy Dr. Hugyos Józsi.2020. aug. 4. 11:59
11/24 Metionin válasza:
Nem izgat, az ő doktorija, miért ne írná ki ha akarja? Magánügy. Nekem nem lesz kiírva fészen, mert számomra az szórakozó felület, nem releváns hogy ott van-e. De ha olyan oldalt tartanék fenn mint pl. magánrendelés, munkával kapcsolatos, akkor értelemszerűen kiírnám.
12/24 anonim válasza:
Törölték a hozzászólásomat. Biztos dr. Vég Béla volt.
13/24 anonim válasza:
Mit érdekeljen az engem? Lehet azért van fent így, hogy a betegei megtalálják, és tarthassák velük a kapcsolatot, lehet magamutogató, lehet úgy gondolja, hogy a Dr. titulus is a neve része... Ez önmagában semmit sem jelent.
14/24 anonim válasza:
Nagyon gáz, hogy valaki ilyenekkel foglalkozik, hogy ki hogy van fent fb-n. Szánalmas...
15/24 A kérdező kommentje:
Lefogok doktorálni és kíváncsi voltam,hogy mint gondoltok erről,direkt nem részleteztem a kérdésben.
2020. aug. 4. 13:52
16/24 anonim válasza:
És csak azért hogy kiirhasd a facebookra? Gratula. Ügyes vagy.
17/24 A kérdező kommentje:
Szerinted azért szenvedek a doktoriért,hogy csak úgy kiírhassam a facebookra?
Csak szimplán kíváncsi voltam,hogy mit gondoltok erről.
Kész.
2020. aug. 4. 14:00
18/24 anonim válasza:
Alsó hangon 5 évet kellett érte tanulni. Megérdemli, hogy kirakja. Én ugyan nem vagyok doktor, de a tanulmányaim ugyanúgy kinn vannak az adatlapomon. Máshogy állnak az emberhez, ha látják rajta, hogy nem a rozsdás rákollóban végzett. Tapasztalat.
19/24 anonim válasza:
Nagyon szánalmas, undorító dolog az, hogy valaki ilyenbe üti bele az orrát, hogy ki hogy van fent fb-n. Ez már tényleg a legalja. Az emberiség megérett a pusztulásra.
20/24 anonim válasza:
Engem nem zavar, az ő dolga, hogy mit ír ki. Esetleg az jutna még eszembe, hogy azért regsiztrált így, hogy könnyebben megtaláljak. Kovács József van ezer az országban, Dr. Kovács József már kevésbé.
De mindegy is, hogy miért dr-ként regisztrál, az ő dolga, az ő élete, nem szólok bele, nem is zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!