Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék megtalálni egy...

Hogyan tudnék megtalálni egy embert ennyi információ alapján?

Figyelt kérdés
Jöttem haza a kocsmából, ami 100 méterre van a házamtól. Megláttam egy férfit, kb 30 év körüli lehetett, 10 mp hezitálás után ráköszöntem, Ő pedig visszaköszönt, pedig semmi ismeretségről nem tudok, és szerintem Ő sem. :D Annyira megfogott, hogy... Húúúúúú. Semmit nem tudok Róla, csak annyit, hogy hosszú melegítőben volt. Itt biztosan nem találom meg, csak érdekelne, hogy hogyan lehetne ennyi információ alapján keresni? Mosonmagyaróváron történt mindez. Fél órája volt, de... ÁÁÁ. :D
2020. júl. 29. 10:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De kár... Amúgy nem trollkodás, de így tökmindegy. :)
2020. júl. 29. 10:48
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Hát, ne haragudj, de ilyet mondani valakinek, hogy "hátha te is jó vagy"... Komolyan, nem érzed, milyen sértő és bántó hozzáállás ez!?
2020. júl. 29. 10:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem sértettem meg ezzel senkit, én csak feltételes módban szólaltam meg.
2020. júl. 29. 10:51
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy tényleg kicsit érdekes, mintha te egy férfi lennél. Legalábbis így stílusból.
2020. júl. 29. 10:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt nem értem miért nem szólítottad meg, ha már ráköszöntél? Ha utólagosan megtalálnád is te kezdeményeznél beszélgetést. Még akkor is visszautasíthat, ha esetleg emiatt nem szólítottad le személyesen.
2020. júl. 29. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Odamész a kocsmároshoz és megkérdezed ki az.
2020. júl. 29. 11:44
 17/17 A kérdező kommentje:
De nem a kocsmában volt, hanem az utcán, és nem oda ment. Olyan gyorsan történt minden, azért nem szólítottam le... Bánom is.
2020. júl. 29. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!