Jártok egyedül strandra?
Eleinte rossz érzéssel mentem, de nagyon hiányzott az úszás meg egy kis lazítás a szaunában. Azután egyre jobban megszoktam. Szauna, gyógyvíz, olvasás, úszás, napozás, kis alvás, és simán elmegy a nap. Ma pl azt láttam, hogy más nők is járnak egyedül fürdőbe. Eddig ez nem tűnt fel, azt hittem mindenki a párjával/családjával megy.
Ti hogy vagytok ezzel, szerettek egyedül strandolni?
37N
15-ös vagyok.
Egy ismerősöm meg egyenesen lesajnálta azt, aki egyedül jár-kel, utazik, hogy az olyan szánalmas...De miért? Nincs mindig társasága az embernek, mert vagy nem érnek rá, vagy nem érdekli őket, stb. Attól én még nem akarok lemaradni pl. egy koncertről.
Egyedül is szeretek strandra menni, de úgy azért élvezetesebb, ha jön velem valaki. Egyedül is elvagyok azért, volt már hogy így kimentem egy délután a városi strandra, és jó volt. Napoztam, rejtvényt fejtettem, olvasgattam, meg persze azért a medencében is voltam, úsztam. Szeretek amúgy egyedül utazni is, olyankor jobban meg tudom figyelni a város nevezettessegeit, mintha mindig lenne mellettem valaki. Volt már hogy egy haverommal elmentünk várost nézni, de nem maradt meg belőle semmi emlék, csak az hogy végig beszélgettünk.
22/f
Szoktam egyedül is menni, akkor sokat szaunázok, úszok, vagy döglök pihenek valamelyik termál medencében, de társaságban is szoktam menni, azt is szeretem. Holnap a csillaghegyi strandra megyek kora délután egyedül.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!