Keveset vagyunk emberek között. Ti mennyit vagytok együtt más emberekkel?
Elköltöztünk másik városba.
Eddig sem voltak barátnőim most meg egyáltalán senkivel nem beszélek. Addig volt hogy a gyerek edzésén suliban beszélgettem másokkal vagy elmentünk vagy más jött a gyedekek miatt. Itt nincs ilyen.
A nagyobbik gyerek néha eljár de neki sincsenek barátai igazán. A pasijával van sokat. A kicsihez szoktam áthívni 1-2 barátot néha. De inkább a gép előtt ül. De amúgy mindíg együtt vagyunk senki nem venné észre hogyha bármi bajunk lenne. Próbálok kitalálni mindíg programot hogy ne otthon legyünk.
Teljesen elvannak rontva így a gyerekeim? Nem nagyon tudok barátkozni valamiért mindíg kerülnek eltávolodnak tőlem. Depresszióm is van. Így nehéz mindíg jókedvünek mutatni magam.Pedig mindíg abban reménykedtem hogy tele lesz a ház gyerekekkel barátokkal. Változhat még ez? Hátha a gyerekeim nem lesznek ilyenek?
Rossz anya vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!