A Z generációt miért nem érdeklem?
Mi az a Z generáció?
Hány éves vagy és milyen korú emberekkel szeretnél ismerkedni milyen célból?
De hiszen azok még takonypócok
Hány éves vagy, hogy ennyire ismerkedni akarsz velük?
Dehát akkor te még simán beleférsz ebbe a generációba
Miért nem érdekled őket? Hiszen a te korosztályod is
Adjál magadra, öltözködj divatosan, vágass divatos hajat,ha nő vagy akkor sminkelj, menj el szórakozóhelyekre vagy interneten társat keresni
Ha fiú vagy és van egy kocsid az előny
Senki nem fog a semmiből csakúgy érdeklődni irántad. Én se törődök azokkal az emberekkel, akiket véletlenszerűen kiad a Facebook vagy Instagram algoritmusa - ez pedig nem a kora miatt van.
Biztos vannak érdeklődéseid és hobbijaid. Én azt mondom, hogy ezek alapján indulj el, mert ha csatlakozol egy olyan közösséghez vagy csapathoz, ahol van egy közös érdeklődés, akkor az már önmagában biztosít egy közös alapot, amire lehet építeni. A lényeg az, hogy legyél nyitott és ne csak várj a csodára. Még iskoláskorú vagy, ott sincs semmi pozitív reakció?
Nem tudom, hogy miért gondolod úgy, hogy Joker-nek bármilyen jelentősége van. Nekem hónapokon át egy olyan kép volt a profilképem, amin a White Knight-ot olvastam.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!