Miért érzem így? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Alapból introvertált vagyok, néhány barátom van csak, nehezen ismerkedek, inkább vagyok otthon egyedül. Amikor elhívnak valahova társaságba, akkor sosem tudom, hogy elmenjek-e vagy ne. Egyszerre úgy érzem, hogy el akarok menni, mert elszalad mellettem az élet ha mindig otthon ülök, de ugyanakkor semmi kedvem nincs 30 idegen ember között állni, akik valószínű szarnak rám (tapasztalat). És sosem tudom, hogy mit tegyek, mert ha elmegyek, szarul érzem magam, hogy én nem illek közéjük (pl. ez van ha valami ivós buliban vagyok, mert nem szoktam inni), ha meg otthon maradok, akkor meg az a baj, és hülyén érzem magam, hogy még a lehetőségem is megvolt, mégis kihagytam.2020. júl. 14. 20:51
1/2 anonim válasza:
Kiszórni a szemetet magad körül-ezt kéne tenned.
2/2 anonim válasza:
Általában azt mondják, ha munkahelyi társaság, akkor 3-ból 1-szer el kellene menni, hogy a csapat része maradj.
Ha "baráti" társaság, akkor hagyd a fenébe, új kapcsolatokat kellene inkább építeni, ahol nem az a buli, hogy isznak és másnap elmondják, hogy ők úúúúú de részegek voltak tegnap.
Keress magadnak egy társaságot, amivel minőségi időt tudsz együtt eltölteni. Túráztok, társasoztok, megnéztek valamilyen nevezetességet, könyvklubot tartotok stb. Keress hasonló érdeklődésű embereket. A legjobb, ha kisebb a csapat, nem 30 fő, azt mondják, ha 7-10 főnél több van egy csapatban, akkor az hajlamosabb szétesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!