Atinak (Paul Street) tetszik valaki/ van barátnője?
Biztos van, Facebookon meg Youtubeon is állandóan megy a fiatal hölgyek részéről a nyálcsorgatás.
Nem tudom, hogy mi a vonzó benne, de a lányoknak nagyon tetszik.
Értelmes?
"Potenciális csulapont"
Figyelj, én sem beszélek mindig szépen (sőt), de azzal nézettséget szerezni, hogy két nárcisztikus lányt szidunk, illetve az iskolai élményeinket pedzegetjük, valahogy nem jön be. Maga a csatorna az "Infographic Show", vagy a "Knowledgia", "kurzgesagt", vagy hasonló nagykutya ismeretterjesztő műsorok magyar riválisa lehetne. Tény, hogy jól utánanéz a dolgoknak, és elő is tudja adni magát. De valahogy mégsem adja a csatorna... A vlogjait viszont néha megnézem, mert kíváncsi vagyok, miért van oda a nép annyira. Még nem jöttem rá.
Ha vannak itt lányok, és tetszik nektek, őszintén, részletesen mondjátok el, hogy mégis mi tetszik benne. Marhára kíváncsi vagyok.
7. Én lány vagyok és nekem is nagyon tetszik. Fekete haj+fehér bőr+sötét szem, ideálom. A szeme nagyon szép.
Egyedi, okos, művelt, beszédes, energikus, jó előadó, jól tud énekelni és gitározni. A videóit végig tudom nézni, annyira megfog.
A csatornája meg érdekes, a borítókép is designos. Nem unalmas, van egyénisége, nem tucat tartalmakkal áll elő.
Ezt nem tudom cáfolni. A külső meg relatív, szerintem nem néz ki jól, de én ezt férfiként nem tudom megítélni.
A "Nem unalmas, van egyénisége..." részre meg egy kérdéssel válaszolnék: mi az, ami számodra, számotokra nem unalmas, vagy kinek van jó egyénisége?
Egyébként köszönöm a válaszod, a lepontozóktól meg még mindig várok valamilyen reakciót. Azért, mert én nem vagyok oda érte, és ki is fejtem, még nem lesz a válaszom kevésbé hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!