Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ma randim lesz és nagyon...

Ma randim lesz és nagyon félek. megnyugtattok valahogy kérlek?

Figyelt kérdés
online ismerkedtünk meg. félek, hogy élőben már nem fog kedvelni, stb
2020. júl. 7. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi is online ismerkedtünk meg a párommal. Megbeszéltük, hogy lesz egy koncert amire mindketten megyünk és akkor már összefuthatnánk ott. Na most ez úgy nézett ki, hogy én egy barátommal mentem a koncertre és ő is haverokkal. Én és a barátom kint ültünk és láttuk hogy jön és amikor odamentem hozzá hogy köszönjek, ő nem ismert meg és elküldött a fenébe mert azt hitte, hogy tarhálni akarok :D Azóta is együtt vagyunk 13 éve :D Ne parázz rá. Első alkalommal mindenki csinál cikis dolgokat de később majd jót nevettek rajtuk.
2020. júl. 7. 14:54
 2/4 anonim válasza:
A legfőképp hogy légy nyugodt és add magad. Ha meg úgy érzed hogy nem megy, mond el neki. Lehet nehéz, de hidd el jobb. Beszélgessetek, meglátod nem kell félni.
2020. júl. 7. 14:54
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:))
2020. júl. 7. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ő is ugyan így van ezzel, mint te. Hogy fél. Egyébként egy ismerősömmel is ugyan ez volt a helyzet, ő is félt de már aznap összejött vele, pedig akkor találkoztak először.
2020. júl. 7. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!