Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ciki úgy köszönni, hogy...

Ciki úgy köszönni, hogy "csókolom"? 21L

Figyelt kérdés
A Jó napot! nem túl hivatalos?

2020. jún. 30. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Igen ciki, ha nem a házban lakó idős néniről van szó, vagy az új pasid nagyijáról minden más felnőtt ember kiszalad a világból.

Így elképzeltem a szitut, hogy jelentkezel egy állásra és lecsókolomozod a 25 éves HR-es csajt, mert a jó napot túl hivatalos

2020. jún. 30. 17:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Időseknek szoktam köszönni így vidéken, de már kezdem cikinek érezni.

Pl pasim szüleinek hogy köszönjek?

2020. jún. 30. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:
97%

Napszaknak megfelelően. Ha zavarja őket úgyis felajánlják a tegeződést.

Egy korosztály vagyunk, anyám sírva is fakadna ha a párom vagy bármelyik barátom csókolommal köszönne neki.

2020. jún. 30. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Én szoktam középkorú - idősebb hölgyeknek csókolommal köszönni, főleg ha "ismerős" és először látom.

De régen vidéken simán "csókolomoztunk" férfiaknak is mert a "Jó napot" olyan furcsán hangzott. Én a mai napig inkább "Szép jó napot"-al köszönök mert az egy fokkal lazább hangsúlyú. Vagy volt egy lakótársam aki ismerte a tulajt ő a mai napig úgy köszön, hogy "Csókolom Géza bácsi" miközben velem tegeződő viszonyban van.

2020. jún. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!