Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek? Hívjam a rendôrséget?

Mit tegyek? Hívjam a rendôrséget?

Figyelt kérdés
Anya elment az egyik régi férfi ismerôséhez estére, de csak mint barátok (legalábbis anya részérôl), mert a férfinek van barátnôje. (A szüleim elváltak.) És már fél órája nem válaszol a hívásaimra (kicseng), üzenetet is írtam neki, de semmi. A férfi lakásán vannak, szóval nem egy szórakozóhelyen, ahol bömböl a zene és ne hallaná a telefont. Nagyon aggódok. Nem nagyon ismerem ezt a pasast és ahogy Anya elmondta eléggé nôcsábásznak tûnik meg nagyon rámenôs volt anyával kapcs. Semmi olyat nem mondott, csak folyton felhívta, hogy mizu meg, hogy igyanak meg egy kávét. Szóval semmi félreérthetôt nem mondott, viszont nagyon sûrûn keresi anyát.. Nem tudom mi tévô legyek. Nem akarok problémát, hogy odaküldöm a rendôröket és közben nyugisan cseverésznek az erkélyen, de azt se akarom, hogy valami nagy baj van és már túl késô legyen, mire kiderül, hogy mi van. Szerintetek? Mit tegyek?

#telefon #anya #nemveszifel
2020. jún. 27. 01:40
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
90%

30 as te hàny éves vagy? 5?

Szerinted mit csinàlhatnak?

2020. jún. 27. 02:58
 32/55 anonim ***** válasza:
86%
A pasit nem tudod felhivni facebookon?
2020. jún. 27. 02:58
 33/55 anonim ***** válasza:
96%
De buta vagy kérdező :D Anyukádat épp szanaszét kupakolja a pasas. Ne sajnáld tőle!
2020. jún. 27. 02:59
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

"Én így nem tudok aludni. Nem lenne újdonság az ilyen témáknál az, ha a pali megerôszakolja vagy valami."

Jah :)))

Megerőszakoltak tegnap, megerőszakoltak ma, és holnap is odamegyek :)))

2020. jún. 27. 03:01
 35/55 anonim ***** válasza:
93%
De most komolyan, szerencsétlen nő végre farkat kap, de a 16 éves lánya 5 percenként hívogatja.
2020. jún. 27. 03:02
 36/55 anonim ***** válasza:
21%

30 nem vagyok már óvódás

De Szabó Zoltán alias a balástyai rém is azt csinálta,hogy randira hívta a nőket a házába majd ott meggyilkolta őket

Ma már elővigyázatosabbnak kellene lenni, főleg egy olyan nőnek akinek gyereke is van

Én meg még olyat nem hallottam,hogy valaki 3 órán át folyamatosan szexel és egyszer se hallja meg a mobil csengést

De kezdem azt hinni, hogy kamu az egész topik, ha nem vonják a rendőrséget bele a dologba még egy telefon próbálkozás után

2020. jún. 27. 03:04
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy mondjuk csak iszogattak és már nem akar hazavezetni, vagy elaludt.

Vagy valami olyan dolgot csinál a pasival (van a barátnőjével), amit nagyon nem akar az orrodra kötni.

2020. jún. 27. 03:15
 38/55 Davebywhy? válasza:
100%
Fejlemény van?
2020. jún. 27. 03:22
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

A rendörség se csinál még semmit, csak azért mert egy felnőtt nő éjjel nem veszi fel a telefonját.

Ha a pasi nem jönne be anyukádnak, akkor gondolom nem ment volna fel éjjel a lakárása.

2020. jún. 27. 03:31
 40/55 anonim válasza:
100%
Valami fejlemény???
2020. jún. 27. 03:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!