Mit tegyek? Hívjam a rendôrséget?
Figyelt kérdés
Anya elment az egyik régi férfi ismerôséhez estére, de csak mint barátok (legalábbis anya részérôl), mert a férfinek van barátnôje. (A szüleim elváltak.) És már fél órája nem válaszol a hívásaimra (kicseng), üzenetet is írtam neki, de semmi. A férfi lakásán vannak, szóval nem egy szórakozóhelyen, ahol bömböl a zene és ne hallaná a telefont. Nagyon aggódok. Nem nagyon ismerem ezt a pasast és ahogy Anya elmondta eléggé nôcsábásznak tûnik meg nagyon rámenôs volt anyával kapcs. Semmi olyat nem mondott, csak folyton felhívta, hogy mizu meg, hogy igyanak meg egy kávét. Szóval semmi félreérthetôt nem mondott, viszont nagyon sûrûn keresi anyát.. Nem tudom mi tévô legyek. Nem akarok problémát, hogy odaküldöm a rendôröket és közben nyugisan cseverésznek az erkélyen, de azt se akarom, hogy valami nagy baj van és már túl késô legyen, mire kiderül, hogy mi van. Szerintetek? Mit tegyek?2020. jún. 27. 01:40
1/55 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj. Az én személy szerinti véleményem az hogy csak elvannak ne aggódj. Tuti azt hiszik már hogy alszol. S nincs vele a telefont egyfolytában. Mindenképp írd meg hogy mik. Fejlemények
2/55 A kérdező kommentje:
Utoljára 23:57-kor írt. Én 24:56-tól próbálom elérni, de semmi. És mivel egyedül vagyok otthon, ezért ilyenkor mindig elérhetô szokott lenni, ha esetleg valami baj lenne itthon. Meg tudja, hogy éjszakai bagoly vagyok..
2020. jún. 27. 01:47
3/55 A kérdező kommentje:
Kicsit sok a szóismétlés. Bocsi! :/
2020. jún. 27. 01:48
4/55 anonim válasza:
Ne hívd a rendőrséget. Anyád beadta a derekát neki. Ennyi a sztori.
5/55 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem!!!! Ez 10000%
2020. jún. 27. 01:53
6/55 A kérdező kommentje:
És, ha a pasi csinált vele valamit??
2020. jún. 27. 01:55
9/55 anonim válasza:
Menj oda ha annyira aggódsz, de előtte valakinek hagyd meg sms-ben vagy telefonon, hogy hová mész, ha ne adj Isten esetleg téged is keresni kellene már a rendőrségnek
10/55 anonim válasza:
Édesanyádat meg szidd le alaposan ha megtalálod, hogy még egyszer ilyet ne csináljon
Ha a pali téged is túszul ejt közöld vele, hogy ki van adva a neve több embernek is, úgyhogy keresni fogja a rendőrség nemsoká
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!