Osztálykiránduláson történt vicces, ijesztő, fura vagy akármilyen történetek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 10:35
11/13 anonim válasza:
Elmentem 1 csajjal talizni. Leülünk valahová, de én szólok neki hogy elfelejtettem megvenni a vizet, majd megyünk a vízért boltba szatyorral a kezembe, amiben 1 topjoy, és az okostelóm volt. Megérkezünk a bejárathoz, és ott elejtem a szatyrot. Be akarom rakni a kukába, de ott a teló. Azt először kiveszem,majd a szatyor megy a szemétbe. Majd mielőtt bemegyek a boltba, észreveszem hogy topjoyos lett a telóm, a pólóm, de még a maszkom is.
12/13 anonim válasza:
Bemegyek a boltba vízért, meg üdítőért, de legelőször pont a topjoy-t láttam meg.
13/13 anonim válasza:
Osztálykiránduláson voltunk a szakmunkásképző sulitól Sopronban, a női osztályfőnök, a férfi irodalomtanár, 1 lány, 22 fú. :D
Az irodalomtanár egy szemüveges, fiatal, visszafogott, csetlő-botlónak tűnő ember volt. De ott eleresztette magát, és a 22 fiúval a nyakába vette a várost, bár már a szálláson is ittunk eleget. Az egyetemi diszkóban kötöttünk ki, ahol már nagyon tele volt a banda nagy része. Engem dobtak ki először. :D Utána meg jöttek a többiek. Piros Marlborot szívtunk emlékszem, meg rengeteg pálinka fogyott. :) Régen volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!