Ugye milyen jó ötlet lenne benépesíteni egy lakatlan szigetet, ahol csak nők élnének?
Mentesen a gonosz, érzéketlen férfiaktól.
Mi nők boldogan és békésen élnénk együtt, nélkülözve bármilyen erőszakot.
Én szigorítanám azzal, hogy -mivel mindenért a férfiakat szidják- csak olyan tárgyakat vihetnének magukkal oda, amit nők találtak fel.
(Tehát mind a hármat...)
Az én munkahelyemen javarészt nők vannak. Olyan cicaharcok vannak időnként, ne tudd meg...
(én is nő vagyok, de én ezekből kimaradok)
Na most vegyünk egy szigetet, sokkal több nővel.
Plusz na, hiányozna a párom, öcsém és a családom többi férfitagja, haverjaim...
Rémálom lenne, menekülnék egy ilyen helyről. Egy csapat férfigyűlölő nők, akik a saját életüket nem tudták elrendezni társaságában egy lakatlan szigeten? Jézusom...
21/L
Azokat kellene összeereszteni egy lakatlan szigetre, akik képesek egy nemet általánosságban utálni, függetlenül attól, hogy az azonos-e a saját nemével vagy eltér.
Mi normálisak megvagyunk nélkületek. Dolgoztam már nők között, férfiak között, nődomináns és férfidomináns munkahelyeken is, ha normális a közösség, jól működik, ha hülyék vannak többségben, akkor problémák vannak, lényegtelen a nemek aránya.
5:
Már van egy ilyen sziget. Sajnos lakatlan, mert akinek magas az érzelmi intelligenciája és az intelligenciája is, annak nincs baja a világgal. Nem akar elvonulni oda, mivel mestere az asszertív kommunikációnak, bármely konfliktus helyzetet megold, képes boldogulni és másokat is segíteni. Akik meg oda vágynak, azok nem ütik meg a lécet.
"Mi nők boldogan és békésen élnénk együtt, nélkülözve bármilyen erőszakot.":
Ezt komolyan írtad, van már tapasztalatod is róla?
menj el egy olyan munkahelyre, ahol csak nő vannak, na ott láthatsz igazi pankráció vb.-t. Még, hogy erőszakmentes közeg...
Én dolgoztam olyan melóhelyen pasasként, ahol rengeteg nő volt, és nagyon jól elvoltak egymással a csajok, nem volt semmi probléma.
Élmény volt hallgatni amikről beszéltek, meg bármit is csináltak.
Olyan munkahelyem se lesz többet. :(
Teljesen egyértelmű, hogy a kérdező nem nő.
De egyébként nem tudom, lehet, velem van a probléma, de én csak normális lányokat ismerek. Ha a barátnőimmel vagy a lány munkatársaimmal zárnának össze, semmi bajom nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!