Ugye milyen jó ötlet lenne benépesíteni egy lakatlan szigetet, ahol csak nők élnének?
Figyelt kérdés
Mentesen a gonosz, érzéketlen férfiaktól.
Mi nők boldogan és békésen élnénk együtt, nélkülözve bármilyen erőszakot.
2020. jún. 22. 15:11
1/19 anonim válasza:
XDDDDDDDD
Ez meg viccnek is rossz. Ti akik 1 perc alatt osszekaptok barmin es konkretan a dramazas tartja fent a kapcsolataitokat.
(Ez marha nagy altalanositas a reszemrol, de a kerdes is az)
2/19 anonim válasza:
Ugy vagy te no ahogy en helikopter.
3/19 anonim válasza:
Remélem, a kérdező VICC kategóriában tette fel a kérdést... :-DD
(40+ N)
4/19 anonim válasza:
Igazából nem rossz ötlet, én támogatom, hogy egy lakatlan szigetre költözz a hasonló gondolkozású nőtársaiddal. A normálisakat még hagyd itt velünk 😄😄😁
Amúgy nem kell lakatlan sziget, menj be kicsit egy női börtönbe, és nézd meg milyen móka kacagás ott az élet 😄😄
5/19 anonim válasza:
Nekem egy olyan sziget kellene, ahol egy bizonyos EQ és IQ szint alatt kitiltják az embereket onnan
6/19 anonim válasza:
jó lenne ilyen sziget...én lennék a gondnok, vállalnám ha valaki pasira vágyik nagyhirtelen
7/19 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy borzalmas lenne.
A nők összezárva férfi nélkül minden elképzelhető borzalmon túltesznek.
8/19 anonim válasza:
Ott azután harcolhatnának az egyenjogúságért.
9/19 anonim válasza:
Nézz ég egy csupa nő irodát. Neeem, nőként mondom nem jó ötlet. A sok csaj csak legyilkolná egymást.
10/19 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ott kit okolnának azért, ha nincsen le- vagy felhajtva a wc deszka?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!