Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mindenki azért lájkol egy...

Mindenki azért lájkol egy képet, mert vonzónak tartja az illetőt?

Figyelt kérdés
Én nem látok összefüggést mégis sokan erre építik az önbizalmukat.
2020. jún. 15. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azért lájkolom a képet, mert tetszik amit ábrázol. Nem feltétlen találom vonzónak, szimplán tetszik a haja rajta, vagy ahogy ki van sminkelve, a ruhája, az összképre elmondható, hogy jól néz ki/szép/csinos, stb stb. De ettől még nem biztos, hogy vonzónak is látom.
2020. jún. 15. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sokszor csak azert, mert a baratnom tette ki.
2020. jún. 15. 22:38
 3/6 anonim válasza:
100%
Én valamikor szimlán csak azért mert ismerős. Én mindenkit akit követek általában be likeolom a képeit amit éppen kirak. :)
2020. jún. 15. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
27%

Első, az nagyon is vonzalom, amiről te beszélsz. Esztétikai vonzalomnak hívják.

Sokan lájkolnak be valamilyen vonzalom miatt képeket, de ettől még nem kell erre építeni az önbizalmunkat. Meg nem is biztos, hogy csak ez lehet az oka. Én pl. véletlenül is szoktam lájkolni, amikor telefonról vagyok, mert nagyon bénán tudom használni az érintőképernyőt. Van, hogy utólag veszem észre, hogy belájkoltam valamit.

2020. jún. 15. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak magáról rak fel szelfiket, meg idióta képeket, idézeteket, csak hogy ezzel mérje népszerűségét azt nem lájkolom sőt egy idő után el is tűntetem. Aki felrak képet magáról ahogy fagyizik, kerítést fest, lediplomázott vagy hogy lesz*rta egy madár, azt lájkolom, főleg hogy a legtöbbjük elég ritkán oszt meg képet magáról.
2020. jún. 15. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez 10-ből 9 alkalommal így van, hogy az attraktív férfiak, nők képeit lájkolja mindenki, nem az átlagos, csúnya emberekét. De hát ezzel nincs is baj, valahol "természetes" hogy az emberek az esztétikumhoz vonzódnak.
2020. jún. 16. 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!