Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmennél kirándulni egy...

Elmennél kirándulni egy ismeretlennel?

Figyelt kérdés
Egy ilyen language-culture-volunteering stb. oldalon írt nekem egy arab lány, hogy ő most itt dolgozik a Balatonon önkéntesként és embereket keres, akikkel elmenne kirándulni a környéken. Én ennek meg is örültem, meg is lepődtem rajta, meg is ijedtem tőle picit. Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e vagy sem, vagy úgy egyáltalán milyen élmény lenne, vagy mit kezdhetnénk egymással ismeretlenül stb., én még sosem voltam ilyen helyzetben. Nem attól félek, hogy bármi baj lenne belőle stb., csak valahogyan furcsa, nem tudom.
2020. jún. 15. 13:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Lány vagyok egyébként, vele egyidős. Ez pedig egy oldal, ami részben erről is szól, szóval lehet beszélgetni, nyelvet tanulni, utastársat keresni stb., szóval ebből a szempontból nem furcsa. Csak azért lepődtem meg, mert eddig nem nagyon találtam senkit, aki itt lett volna Magyarországon vagy magyarul akart volna tanulni stb., szóval ez tök új és még sosem voltam így senkivel sem sehol.
2020. jún. 15. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Először valami forgalmas helyen lenne érdemes találkoznotok, beszélgetni, nem egyből kirándulni menni. :-)
2020. jún. 15. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ez, mert van egy csomó Facebook csoport , kéktúrázók, túrázók, kirándulós csoportok ahol rendszeresen írnak ki "aki akar jöhet velem" posztokat.

Kéktúránál kifejezetten tud segíteni az embereknek, ha a több napi túra alatt van társaság, sok esetben 5-10 fő is összejöhet.

Nyilván egy fokkal jobban lecsekkolhatók az emberek mint egy névtelen oldalon.

2020. jún. 15. 15:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már kétszer elmentem idegennel kirándulni, és teljesen jól sikerült a dolog. Persze fiúként más azért, mint lányként neked. Én is azt javaslom, hogy előtte találkozz vele, hogy nagyjából kiderüljön, milyen ember.
2020. jún. 15. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!