Most ha becsönget valaki hozzád, kevésbé szívesen nyitod ki az ajtód?
Léci írd oda, város, vagy falu.
Egy akármilyen ismeretlenen kívül postásra vagy csomagküldés igénybevételére vagy házhozmenő szolgáltatásra is vonatkozik a kérdésem.
Én ha nem futárt várok nem is szoktam ajtót nyitni, max ha nagyon verik, mert az azt jelenti, hogy a rendőrök megint összekevertek a /A lakással :D
Az ismerőseim mind bejelentkeznek telefonon, rajtuk kívül meg max. a jehova tanúi próbálkoznak néha, ők meg egyszerűen nem érdekelnek. Futárt nyilván gond nélkül beengedem. Postás nem szokott feljönni, mert a szomszédban a csomagközpont, gondolom úgy gondolja, én is le tudok menni ha kell.
Bp.
4: Köszi a tökéletes választ
5-ös, bizonyára városban laksz, gondolom, Bp.
Kertes házban lakom, szóval látom nagyjából, hogy ki áll a kapuban. Ha csomagot várok, akkor előtte hívnak. Tudom mikor jönnek a vízórások, azoknak is kinyitom. Másnak amúgy sem szoktam, nem veszek késeket, nem szavazok senkire, nem akarok megtérni. :D
Szóval nálam semmi nem változott.
Budapesten lakom.
Kb 3ezres településen lakok, kb 9 éve nincs csengő (kertesházunk van).
Ha futár jön hív, ha pl pizza jön hív, ha ismerős akar valamit hív, más nem érdekel. Random embereket nem fogadtam ezelőtt sen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!