Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki hogyan reagál a váratlan,...

Ki hogyan reagál a váratlan, azonnali meghívásokra?

Figyelt kérdés

Vagy rugalmasak vagytok ebből a szempontból? Teszem azt, éppen kényelmesen elhelyezkedsz, hogy megnézzél egy rég várt filmet vagy meccset, mire megszólal a telefon, hogy "Te, isteni halászlevet gyártottam, szeretettel várlak téged is".

Úgy vagyok vele, hogy ha mondjuk egy héttel vagy pár nappal előbb szólnak, akkor OK. De ha valami más programot terveztem be, akkor én már annyira nem szeretek ezen változtatni. Jó, a vendéglátó szempontjából is érthető dolog, ha pl. nem ment el annyi meghívott vendég, és nem akarja hogy kárba vesszen a kaja.

2020. jún. 1. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha épp hangulatomban vagyok, akkor miért is ne, ugrok azonnal. De ha nincs kedvem, nem megyek oda unatkozni meg rontani a levegőt.
2020. jún. 1. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát jobban szeretem, ha legalább 1-2 nappal az esemény előtt hívnak meg, hogy betudjam illeszteni a napirendembe, meg hogy na, készüljek rá. Elég lusta tudok lenni néha, pláne ha már leültem például a sorozataim heti új részeit megnézni (mindig egy nap nézem az összes sorozatom új részét, szóval ez egy több órás program nálam :D). De igazából kedvfüggő. De egyébként nálam ez mindig úgy van, hogy amikor unatkozok, és nincs tényleg semmi dolgom, nem tudok már mit kitalálni, akkor soha nem ér rá senki, senki se hív meg hirtelen sehova.. de amikor meg tök jól meg vagyok, akkor pedig hirtelen persze, hogy csörög a telefon. :D De általában a váratlan meghívásokra is elszoktam menni, max. akkor nem, ha már másvalakivel van programom. (nyilván :D)
2020. jún. 1. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Én alapvetően az a típus vagyok, aki minden váratlan meghívást elvből elutasít. Aztán pár éve egyszer az volt az egyik újévi fogadalmam, hogy igent mondok ezekre a spontán megkeresésekre, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. Lett pár kellemes program a dologból, de ha most hívna fel valaki ilyesmivel, biztos nem mennék. :)
2020. jún. 1. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalon semmikepp nem vallaltam, meg spontan randit se, olyan idegeskedos voltam. Ahogy oregszem, harminc perc alatt szortelenitessel, sminkkel, lelki bekevel, ehetnek-ihatnekkal keszenletbe tudom vagni magam.
2020. jún. 1. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
J vagy. Én is. P-k simán változttatnak kedv alapján. Nálunk, j-knél terv alapú a kedv.
2020. jún. 1. 20:04
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem szeretem őket.

Én szeretem megtervezni a napjaimat, tudni előre, hogy mikor mit fogok csinálni, hogy tudjam úgy alakítani a napomat és a teendőimet.

Mikor mondjuk egyetemre jártam és több szabadidőm volt, simán tudtam 1-2 órán belül találkozni valakivel, de amióta dolgozok, nem szeretek, mert kevés a szabadidőm és az is be van osztva.

2020. jún. 1. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Sehogyan, mert senki nem keres.
2020. jún. 1. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!