Ilyen esetben tetszik nektek a lány?
Figyelt kérdés
Ha egy lánynak kicsik a mellei, nincs feltolva, csak a tapisabb póló miatt az alakjuk lászik, mégis viszonylag sokszor a mellére néztek. Egy barinőm mondta hogy a pasi a fenekemet is nezte egyszer.2020. máj. 28. 20:48
1/4 anonim válasza:
Nekem csak ilyen esetben tetszik.
2/4 anonim válasza:
Sok férfinak a kicsi vagy lapos mell jön be, pl. nekem is. A nagyokat nem is szeretem.
3/4 anonim válasza:
Kinek mi valakinek a kis mellek tetszenek, valakinek a nagy, valakit nem is érdekel. Engem például nem érdekel, hogy mekkora melle van egy lánynak nekem volt már kis és nagy mellű barátnőm is. Én más tulajdonságokat prioritizálok.
4/4 anonim válasza:
14 évesen biztos újdonság ez, vagy nem tudom hány éves lehetsz... de igen, sok férfinak/fiúnak a kicsi mell is vonzó, és egy formás popsit sokan még a melleknél is vonzóbbnak tartanak.
Ajánlom bekövetni popsimessiást, jó mémgyűjtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!