Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ilyen esetben tetszik nektek...

Ilyen esetben tetszik nektek a lány?

Figyelt kérdés
Ha egy lánynak kicsik a mellei, nincs feltolva, csak a tapisabb póló miatt az alakjuk lászik, mégis viszonylag sokszor a mellére néztek. Egy barinőm mondta hogy a pasi a fenekemet is nezte egyszer.
2020. máj. 28. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Nekem csak ilyen esetben tetszik.
2020. máj. 28. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok férfinak a kicsi vagy lapos mell jön be, pl. nekem is. A nagyokat nem is szeretem.
2020. máj. 28. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Kinek mi valakinek a kis mellek tetszenek, valakinek a nagy, valakit nem is érdekel. Engem például nem érdekel, hogy mekkora melle van egy lánynak nekem volt már kis és nagy mellű barátnőm is. Én más tulajdonságokat prioritizálok.
2020. máj. 28. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

14 évesen biztos újdonság ez, vagy nem tudom hány éves lehetsz... de igen, sok férfinak/fiúnak a kicsi mell is vonzó, és egy formás popsit sokan még a melleknél is vonzóbbnak tartanak.

Ajánlom bekövetni popsimessiást, jó mémgyűjtő.

2020. máj. 29. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!