Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit jelent számotokra ez a...

Mit jelent számotokra ez a szó, hogy biztonság?

Figyelt kérdés

2020. máj. 21. 07:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem a biztonsagi öv ugrik be elsönek rola az irdatlan sok korabbi reklamkampàny miatt.

Es vannak törölt reklamok is amikor ugy hivtàk fel rà a figyelmet hogy autobalesetnél mindenkinek kiszàll a lelke de egyik utasé nem tud kirepülni es benne marad, majd az az utas magàhoz tèr es megmarkolja a biztonsagi övet magàn (hogy annak köstönheti az életét)

2020. máj. 21. 07:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Itt az a reklam

[link]

2020. máj. 21. 07:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Van hajlékom, az alapvető dolgokat meg tudom venni, van valamilyen foglalkozásom. Ennyi.
2020. máj. 21. 07:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Társasági életre vagyok kiváncsi. Hogy mit jelent ez a szó egy extrovertáltnak és egy introvertáltnak. Köszönöm szépen a válaszokat. A kategóriát ha nézitek nem a közlekedés és nem az otthon kategória. Elnézést a félreértésért lehet ilyen kulcsszavat is írnom kellett volna mert nem mindenki nézi a kategóriát.
2020. máj. 21. 07:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A közlekedes is tarsasagi élet.meg az otthon is.

Az, hogy szàmodra mit jelent, olyan mintha azt kerdeznéd ki mire asszociàl arrol a szorol. Az meg lehet bàrkinek bàrmi addig amig nincs szükitve a kör hogy csak extro-,introk tekintetében erdekel.

De erre reagalva az extroknak lehet a baràtok es emberi kapcsolatok a biztonsag hogy van aki segit a bajban stb, az introknak meg a 4 fal hogy igy biztos nem bàntja senki.

2020. máj. 21. 08:07
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Azokkal érzi szerintem biztonságban magát az ember, akiket régen ismer, azok is őt, és még mindig jóban vannak. Ez általában a család, de lehetnek gyerekkori barátok is, akik már inkább testvérek. Tipikusan azok az emberek, akiket felhívnál, ha bánatod van vagy bajba kerültél.

Azt embere válogatja, ki mennyire érzi biztonságban, azaz erősnek, talpraesettnek magát egyedül is, vagy esik kétségbe, mert életképtelennek hiszi magát. Vannak, akiknek nagy az explorációs drive-juk, felfedezők, kalandozók, szeretnék új arcokat is megismerni, és felszínes haverságokkal is jól megvannak, mások meg maguk köré gyűjtik a megszokott társaságot otthonra. Olyan is van, akinek az csak 1-2 főt jelent, másnál egy fészekalja barát és távoli rokon is belefér.

2020. máj. 21. 08:18
 7/12 A kérdező kommentje:

5-ös közlekedéskor max négyen ülnek a kocsiba, félreérthető volt a kérdésem, nem a tárgyi biztonságra gondoltam, hanem emberek közötti biztonságra, de amúgy neked is igazad van, csak ugye amit írtál ott neked első körben a tárgyi biztonság jutott eszedbe, az eszköz, ami biztonságot ad, biztonsági öv, pl. ahogy 3-asnak is igaza van, hiszen az otthon, a munka mind anyagi biztonságot ad. Otthon ugye ott a család, de amit 6-os írt, ilyenekre gondoltam, természetesen alap, hogy a család, barátok akikkel biztonságban érzi az ember magát, de én pl. ilyenekre is gondoltam, hogy rendezvények, előadások, online tér, önkéntes munkák, iskola közösség, tanfolyam, sport, túra, és stb.

Mik azok a helyzetek amik a biztonságot jelentik számotokra ilyen helyeken. Csak tényleg kíváncsi vagyok kinek mit jelent a biztonság ilyen közegekbe, mert szerintem nagyon fontos, hogy az ember igazán szabadon és boldogan tudjon élményekkel gazdagodni. Ezt mindenki különbözően éli meg, és én szubjektív tapasztalatokra, véleményekre vagyok kíváncsi.

Az introvertáltak is szeretnek cimbizni, de ők jobban megfontoltabbak és óvatosabbak véleményem szerint, amit az extrovertáltakra írtál az inkább intro, egy extrovertált ahogy a 6-os is írta, felfedező, kalandozó, könnyebben ismerkedik barátilag.

2020. máj. 21. 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
6. vagyok. Nem biztos, hogy annyira fekete-fehér. Vannak, akik magányosan bejárják a világot és bár jól elbeszélgetnek bárkivel, de igazán nincs kötődésük senkihez. Vagy hiába van nagy sleppjük, hangjuk még akár önbizalomhiányuk is lehet (hány előadóművész szenved ebben). És vannak, akik nagyon őszintén ki tudnak tárulkozni bárkinek és sok közeli barátjuk van, akikre támaszkodnak is, de még a sarki boltba is sokat készülődnek, mert színpadnak érzik.
2020. máj. 21. 10:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem a büdös, mocskos, tesókámozó, "hallod bátyja" leszólítású, erőszakos ocsmány hisztiző roma prostituáltaktól született cigányok jutnak az eszembe, és hogy miattuk NINCSEN biztonság az emberek 99%-nak.

Igaz, jó részt meg is érdemlik ezt az emberek. Senki nem tesz ez ellen semmit se, úgy se hogy neki is jobb lenne, de az hogy a szomszédnak is rossz legyen, az a saját jóléte biztonságánál is fontosabb.

2020. máj. 22. 02:40
 10/12 A kérdező kommentje:
9-es nem ez volt a kérdés hanem hogy milyen helyzet ad biztonságot társaságba.
2020. máj. 22. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!