Miért akarnak sokan itt a gyakoribb ismerkedni? Mért vonzóbb egy társkeresőnél?
Szerintem 2 felé lehet osztani az embereket:
1. Valaki azért ír, mert tetszett neki a másik válasza, stílusa, korábbi válaszai ezért tesz egy próbát. Mintha a buszon leszólítanád a lányt akit minden nap látsz.
2. Valaki azért ír, mert teljesen "kiéhezett" és minden lehetőségre lecsap. Én is nem egyszer kaptam régebben "Szia, ha lány vagy megb..sználak" szöveget. Vagy általában ha valaki kiír egy kérdést amiben egyedül érzi magát, magányos akkor is ott van rögtön 10 vissza kérdezés, hogy fiú vagy lány vagy? Ha lány akkor persze, hogy "majd én megvigasztallak".
Egyetlen lehetseges magyarazatnak azt tartom, hogy a remenykedonek nincs egyetlen olyan fenykepe, amire barki is lajkot kuldene.
Pedig a tarskereso az egyetlen valodi lehetoseg. Fel kell vallalni az arcot es a kudarcot is.
Olvasatlanul torlok. Ugyanazok a nevek. Es a kommentembol vilagosan kiderult, hogy innen semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!