Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gyorséttermek mekik burger...

Gyorséttermek mekik burger king kfc milyen KÖZÖSSÉGI élményt nyújtanak? Én milliószor voltam semmiféle közösségi élményt nem vettem észre

Figyelt kérdés

Vége a kijárási lóf****aszkodásnak, lehet menni mekibe és társaiba.

Van olyan hely ami előtt kilométeres sor állt.

Megszólaltattak ilyen janikat meg marikat hogy há méééé állnak itt?

Azért a szar műanyag trágya kajáért? Kóla sült krumpli burger ezért??

A válasz: nem csak azért, hanem mert az ilyen helyek KÖZÖSSÉGI élményt is adnak.

Na most én milliószor jártam ilyen helyen utálom mint a szart de a melóból ide van időm kimenni. Ez van.

Soha semmiféle közösségi élményt nem tapasztaltam.

Két burger lesz meg egy krumpli. Kártyával fizetek. Kösz. (és már ott se vagyok)

Hát nem ez megy?

Milyen közösségi élményt adhat egy ilyen hely?

2020. máj. 16. 19:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Szerintem semmivel sem kevesebb egy meki vagy egy pláza mint egy "kussban sétálunk és nézzük az erdőt" túra."

Az erdő nem néz engem fejőstehénnek és nem tömi a pofámba a hulladékot.

Míg a meki igen.

Ez a különbség.

2020. máj. 17. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

Senki nem mondta meg kell venni? Ez paranoia meg túlgondolás, hogy majd kinéznek téged és személyesen kirabolnak.

Te döntöd el hogy ezt felveszed vagy sem. De látom megvan a véleményed, nem próbálkozok.

2020. máj. 17. 14:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, édes drága lelkem, mesélj, ki bántott téged??

Csak úgy süt a kérdésedből az indulat, az aggresszió, és az, hogy ezt most valamilyen hirtelen felindulásból írtad ki.

2020. máj. 18. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!