Miért gondolják sokan, hogy a melegséget könnyű a "négy fal között tartani"?
Őszintén szólva,ezért is jobb megtartani a 2 lépés távolságot mindenkitől,kollégáktól.
Nem kell mindent megosztani velük,pláne ha nincs is mit.
Sosem értettem,hogy a munkahelyen miért nem fogják fel az emberek,hogy oda nem barátkozni megyünk,hanem dolgozni.
Mi köze ahhoz valakinek hol voltam,vagy nem voltam a hétvégén?
Én is úgy érzem,hogy nem jó,ha kiszednek belőled infókat,mert visszaélnek vele.
Ez nem csak erre igaz,kb mindenre.Nem szabad megbízni senkiben,ilyen világot élünk,ahol az emberek bárkin,bármilyen módon áttaposnak.
Én nem csak ezt,hanem minden mást is a 4 fal között igyekszem tartani,ami rajtam múlik.
Utálom, amikor ezt mondják. A heterók sem csinálnak semmit a négy fal között. És egyáltalán miért van az, hogy mindig mindenről a szex jut az eszébe az embereknek? Ha két fiú megfogja egymás kezét, akkor rögtön arra kell gondolni, hogy mit csinálnak ők otthon az ágyban?
Tapasztalatból tudom, hogy a titkolózás hosszútávon tarthatatlan. Még ha meg is fogadnám a tanácsot és a négy fal között próbálnám tartani a dolgot, akkor sem tudnám. Munkahelyen, iskolában, családi összejövetelen, baráti társaságban, mindenhol állandóan kérdezgetni fogják. Nem lehet egy életet hazugságban leélni. És miért is kéne? Évekig éltem azonos nemű párkapcsolatban, össze is költöztünk (nem térnék ki arra, hogy férfi vagy nő vagyok), és teljesen ugyanolyan életet éltünk, mint bárki más. Ezt szeretném ha az emberek egyszer megértenék, hogy a melegek nem "mások", nem különböznek annyira a heteróktól. Ugyanolyan unalmas hétköznapi életet élnek, csak amikor szexre vagy párkapcsolatra vágynak, akkor más kelti fel az érdeklődésüket. És persze a szexet, mint minden normális embernek, nekik is a négy fal között kell tartani, de a többi dolgot igenis fel kell "vállalni" ahhoz, hogy valaki normális, boldog életet tudjon élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!