Van aki még szűz?
Ha igen,nem zavar?
Kort és nemet is írj.
El szeretnéd már veszteni vagy még vársz vele?
"Ha igen,nem zavar?"
Nem zavar különösebben. Ez is csak egy állapot, és amúgy sem verseny, hogy ki veszti el a leghamarabb.
"Kort és nemet is írj."
19/L
"El szeretnéd már veszteni vagy még vársz vele?"
Akkor szeretném elveszíteni, ha lesz egy olyan srác az életemben, akivel kölcsönösen szeretjük egymást és magától jön a dolog. Bármelyik nap találnék férfit egy alkalomra, de annak semmi értelmét nem látom.
Igen, az vagyok.
Igen, zavar.
Igen, erősen itt lenne már az ideje.
26/F
Zavar.
40/f
Már nem érdekel.
Nem zavar, világéletemben kerültek a nők, pedig 100% hetero vagyok.
32/F
HA úgy hozza a sors, akkor majd talán elveszítem 1x.
Igen rettenetesen zavar, magam miatt, mert még kapcsolatom se volt
17/f
El veszteném már
Szűz vagyok, és nem zavar.
Óvodás koromban már eldöntöttem, hogy majd mindent a szerelmemmel. Nincs bajom az éjszakás kalandokkal, csinálja mindenki nyugodtan, csak én nem kérek belőle. Alapból nehezen nyílok meg... mármint könnyen beszélgetek, nem titkolok semmit, viszont nehezen fogadok valakit a bizalmamba, a szívembe, hogy fontossá válik.
Nincs olyan, hogy szeretném vagy nem szeretném. Szexelni? Igen, szeretnék, de csak akkor, ha lenne párkapcsolatom. Ha majd lesz, annyiszor szedem szét a megfelelő emberrel az ágyat, ahányszor mi azt szeretnénk, de akkor sem a kapcsolat elején. Biztos jó, de első körben ne a szex legyen az összetartó kapocs. Persze nem házasságig várnék, távol állok vallástól.
Tehát, még várok.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!