Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért akarnak mindenképpen...

Miért akarnak mindenképpen segíteni a "magányos", intorvert személyeknek?

Figyelt kérdés

Mindig is olyan voltam, hogy nem szerettem bulizni, inkább otthon voltam, videójátékoztam vagy olvastam, ha mégis elmentem, vártam a lehetőséget, mikor mehetnék haza.

Most is ilyen vagyok, nem járok partzni, táncolni. Jobban kedvelek egyedül utazni, kirándulni, mint csoporttal, és mindig akad egy olyan új ismerősöm (munkahelyről, korábban az iskolából), aki be akar engem vezetni a buizós életbe, és nem érti, hogy engem ez nem szórakoztat.

2020. máj. 6. 12:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert exotrovertált személyeknek áll a világ, ők vannak többen. Ezért.

Én is introvertált vagyok, koronavirus miatt legközelebbi boltba, meg postára megyek, ennyi...és rácsodálkozok, hogy más nem ilyen, hanem ugyanúgy mászkálnak bent, mennek ruhaboltba. Én meg a koronavirus miatt (itthon kell lenni, nem kell bejárni) elvagyok otthon, nem járkálok ide-oda.

Havi költésemnél is látszik, hogy nincs beülés kávéra/ gyorsétterembe, nincs sminkcucc rendelés, nincs ruhavásárlás.

Számomra ez a természetes és csodálkozok azon, hogy más meg ugyanúgy megy ruhát vásárolni pl. (nekem is kéne már xy ruha, de nem érdekel, ameddig ez a koronavirus tart(meg azzal együtt az itthonülés)).

2020. máj. 6. 19:28
 12/12 Ruby04 válasza:
72%
mert agresszív parasztok.
2021. ápr. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!