Van rá esély, hogy ma még megkapom az elsőbbségivel feladott levelemet?
Figyelt kérdés
Tegnap 17 óra körül adtak fel nekem egy levelet Baranya megyében, én Zala megyében élek.
A postás már járt dél körül erre, de a levelet nem kaptam meg. Van rá vajon esély, hogy ma még megkapom?
2020. máj. 5. 14:42
1/12 anonim válasza:
Ha így adok fel levelet nekem mindig megmondják, hogy aznap vagy másnap viszik el. Szerintem ezt már holnap fogod megkapni.
2/12 A kérdező kommentje:
Apukám azt mondta, hogy megkapom ma, de eddig még nem kaptam meg. Direkt azért így adta fel, mert azt mondáták, hogy így ideér ma.
2020. máj. 5. 14:47
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. máj. 5. 14:53
5/12 A kérdező kommentje:
Ma sem kaptam meg. :) szuperjó a posta. :)
2020. máj. 6. 11:34
6/12 anonim válasza:
Na azért ma még ott a délután, vagy az már esélytelen? :)
7/12 A kérdező kommentje:
Járt a postás már. A postáshölgy szerint ha már járt erre, akkor ma már esélytelen. (Felhívtam a postát)
2020. máj. 6. 11:43
8/12 anonim válasza:
Múltkor így adtam fel levelet, azt mondta a csak, hogy az elsőbbségivel általában 1-3 nap sima levélként 5-7 nap alatt megy ki,de simán lehet több is.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor rohadjanak meg. :) mert a levelem ma sem jött meg.
2020. máj. 7. 13:33
10/12 anonim válasza:
Nem hiszem el :D
Hívtad, akitől várod, hogy egyáltalán feladta-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!