Miért vannak oda az emberek a nigga szótól itt magyarországon is?
Ez olyan hogy a nég.erek mondhatják egymásra (ne kérdezd miért) de a fehérek nem..
A cig-ányok is ugyanezt csinálják.
Úgy értem hogy odavannak ,pl egy dalszövegnél 1x benne van ez a szó és tiktokon valaki rátátog egy ilyen hangra és kifakad mindenki hogy ,, nem tűnsz feketének,dögölnél meg,hogy letsz ekkora paraszt, te tenyleg kimontad az n betus szot stb stb " es igazabol csak egy szaros dalszovegrol beszelunk,nem ugy h odament egy sötétbőrűhöz és le niggázta ezzel beletiporva a lelkébe.
Nyilvan en sem igy szolitok meg egy sotetborut ,de mit alszentkednek sokan, ha szereted azt a zenet es enekled akkor csupan erkolcsi okokbol nem fogod kihagyni azt a reszt nyilvan vannak akik peldat mutatnak tiktokon es eleneklik a nigga szo nelkul. De szerintem ha otthon egyedul hallgatjak ok is ugyanugy kimondjak es nem fakadnak ki felhaborodva. Szerintem nagyon vicces h egy tatogos videon ennyien kifakadnak😂
Jaaa hogy tiktok és videók.....
Akkor semmi extra.
Egy tininek az is vicces ha leírod az hogy PU.NCI
Ez elég ritka eset, mert azok a zenék ahol négereznek a rosszabbik formában, általában feketéknek szólnak és fehér emberek igazából nem is nagyon hallgatnak ilyeneket.
Ez olyan minthogy lekövérezni is bunkóság valakit, de a kövérek egymásnak mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!