Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szemüvegesek ti hogyan oldjáto...

Szemüvegesek ti hogyan oldjátok meg a maszk viselést?

Figyelt kérdés

Ha felveszem pl bevásárlás közben akkor a lencséim állandóan párásak leszek.

Van erre valami jó ötletetek ?

2020. ápr. 27. 13:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21%

Ha te és a barátod nem köt belém, akkor a további kommentemre nem lett volna szükség.

Egyébként miért kellett hozzáfűznöd, hogy mától itt és itt kötelező? Azért mert te a fővárosban élsz, miért feltételezted, hogy én is?

A maszk egyébként semmit se véd. Az immunrendszered erősségétől függ, hogy lesz-e fizikális tüneted.

2020. ápr. 27. 14:56
 22/28 anonim ***** válasza:
45%
UI. Ja, a szezonális influenzakor vajon miért nem kötelező a maszk és kesztyű? Hisz az is cseppfertőzéssel terjed.
2020. ápr. 27. 14:58
 23/28 anonim ***** válasza:

Én halál komolyan nem értelek.

"Egyébként miért kellett hozzáfűznöd, hogy mától itt és itt kötelező?"

Mutasd meg kérlek, hogy hol fűztem bármihez azt, hogy kötelező....??

"Azért mert te a fővárosban élsz"

Nem élek a fővárosban.

"miért feltételezted, hogy én is?"

Nem értem. Pont, hogy te feltételezed rólam, hogy itt vagy ott élek.....???

"A maszk egyébként semmit se véd."

Ki állította, hogy véd? Nem a védőmaszk a kötelező vagy a gyakori, hanem az egyszerű maszk, ami abban segít, hogy a viselője ne fertőzzön.

Ki beszélt védelemről?

2020. ápr. 27. 15:09
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Oké, akkor nem te írtad a 7-es választ.

Viszont még az előbb ugyanannyi volt a százalékotok, 79%.

2020. ápr. 27. 15:18
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem már pár éve 78%-on van "befagyva", szóval kételkedem.

Ráadásul még külön meg is neveztem hogy melyik hozzászólások az enyémek.

Mindegy, eléggé meddő vitának tűnik. :D

2020. ápr. 27. 15:21
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsit széles a szemüveglencse, így a textilmaszk tetejét kicsit (kb fél centi) alácsúsztatom, ezzel valamennyire lefogva a maszk tetejét, nem tud kijutni ott levegő. Így nem párásodik be.
2020. ápr. 27. 15:39
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"- Az Egészségügyi Világszervezet április 6-án kiadta az új útmutatást, amely szerint az egészséges embereknek nem kell arcmaszkot viselniük azért, hogy megakadályozzák a koronavírus terjedését.

- A maszkokat betegek, gondozóik és egészségügyi dolgozók számára fontos használni - mondja a WHO útmutatója.

Az arcmaszkok egészséges embereknél történő használata a koronavírus-járvány idején a tudósok és a nyilvánosság körében komoly vitát és zavart okozott, ezért az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiadott új útmutatója kijelenti, hogy az egészséges embereknek nem kell arcmaszkot viselniük, mivel ez nem nyújt védelmet a koronavírus ellen.

A WHO útmutatása szerint ' jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy ha az egészséges emberek bármilyen maszkot (orvosi vagy más típusú) viselnek, az megvédi őket a különböző vírusfertőzésekkel szemben, beleértve a COVID-19-et is. '

A WHO szerint a közösségi maszkviselet 'téves biztonsági érzéshez' vezethet, és arra késztetheti az embereket, hogy figyelmen kívül hagyjanak más bizonyítékokon alapuló intézkedéseket, például a kézmosást és más higiéniai előírásokat."

[link]

2020. ápr. 27. 20:42
 28/28 anonim ***** válasza:
De nem az van, hogy tünetmentesen (tehát úgy, hogy egészségesnek hiszed magad) is lehetsz fertőző?
2020. ápr. 27. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!