Szemüvegesek ti hogyan oldjátok meg a maszk viselést?
Ha felveszem pl bevásárlás közben akkor a lencséim állandóan párásak leszek.
Van erre valami jó ötletetek ?
Mindenki ezt kérdezte mindig :D azért van benne kis orra rá nyomható drót. Meg a lényeg, higy ne jöjjön ki ott levegő mert akkor be is megy és akkor nincs értelme. Számon veszem a levegőt akkor sem párásodik be kifújásnál.
4 éves korom óta szemüveges vagyok, csak a tél zavar amikor be kell menni fűtött helységbe és bepárásodik, de arra is van lötty.
Egyébként a szemüveget is mossátok meg ne csak a kezeteket és az arcotokat.
Semmi extra, felveszem a maszkot és hordom.
A papír szájmaszkot tudtam helyesen használni, a mostani textilmaszkom pedig jó szabású. Nem párásodok.
Húha, 10-es, felsoroltál kemény egy megyét a 19-ből, ahol kötelező...Ráadásul szomszédos Pesttel.
A maszkot iszonyú kevesen használják rendeltetésszerűen, kvázi nem sok értelme van sajnos. A kesztyűről nem is beszélve. Pontos használati útmutatás nélkül nincs értelme még osztogatni sem.
Te kezdted el ezt az egész kötekedést, hogy mától kötelező a tömegközlekedésen...stb.
Szvsz te kezdted a "kötekedést" azzal, hogy fölösleges a maszk, jó ötlet helytelenül hordani...
Figyike, olvasd már vissza a 4. válaszomat, hogy ott mit írtam. Én csak leírtam, hogy nem hordok maszkot. Pont.
Te jöttél utána a többivel!
Szóval ki kezdte a kötekedést?
Milyen többivel? A #13-as és a #16-os válasz az enyém.
Milyen "többi"? :D
Amúgy fura, ha te csak annyit írtál, hogy nem hordod, akkor ezeket ki írta utána hozzá?
"Ha a boltban kötelezik felveszem, de akkor csak a számat takarja. Nekem is bepárásodott a szemüvegem, mikor az orromat is takarta."
"Nem dőlök be a médiahisztinek. A másiknak semmi értelme. Nem kérek az oltásból, köszönöm!"
Ezeket akkor valaki utólag hackelte bele a válaszodba, ha te csak annyit írtál, hogy nem hordod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!