Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szemüvegesek ti hogyan oldjáto...

Szemüvegesek ti hogyan oldjátok meg a maszk viselést?

Figyelt kérdés

Ha felveszem pl bevásárlás közben akkor a lencséim állandóan párásak leszek.

Van erre valami jó ötletetek ?

2020. ápr. 27. 13:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
31%
Ahol még én lakom, ott csak hétvégére vonatkozott ez, mikor a polgármesterek szabadkezet kaptak. Nálunk nem kötelező.
2020. ápr. 27. 14:01
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki ezt kérdezte mindig :D azért van benne kis orra rá nyomható drót. Meg a lényeg, higy ne jöjjön ki ott levegő mert akkor be is megy és akkor nincs értelme. Számon veszem a levegőt akkor sem párásodik be kifújásnál.

4 éves korom óta szemüveges vagyok, csak a tél zavar amikor be kell menni fűtött helységbe és bepárásodik, de arra is van lötty.

Egyébként a szemüveget is mossátok meg ne csak a kezeteket és az arcotokat.

2020. ápr. 27. 14:10
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Semmi extra, felveszem a maszkot és hordom.

A papír szájmaszkot tudtam helyesen használni, a mostani textilmaszkom pedig jó szabású. Nem párásodok.

2020. ápr. 27. 14:11
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Húha, 10-es, felsoroltál kemény egy megyét a 19-ből, ahol kötelező...Ráadásul szomszédos Pesttel.

A maszkot iszonyú kevesen használják rendeltetésszerűen, kvázi nem sok értelme van sajnos. A kesztyűről nem is beszélve. Pontos használati útmutatás nélkül nincs értelme még osztogatni sem.

2020. ápr. 27. 14:14
 15/28 anonim ***** válasza:
54%
Nem volt kedvem többet keresni, nektek is működik a google, gondolom. De nem ez volt a kérdés, hogy hol kötelező és hol csesznek rá.
2020. ápr. 27. 14:14
 16/28 anonim ***** válasza:
22%

Te kezdted el ezt az egész kötekedést, hogy mától kötelező a tömegközlekedésen...stb.

2020. ápr. 27. 14:18
 17/28 anonim ***** válasza:
40%

Szvsz te kezdted a "kötekedést" azzal, hogy fölösleges a maszk, jó ötlet helytelenül hordani...

2020. ápr. 27. 14:29
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Figyike, olvasd már vissza a 4. válaszomat, hogy ott mit írtam. Én csak leírtam, hogy nem hordok maszkot. Pont.

Te jöttél utána a többivel!

Szóval ki kezdte a kötekedést?

2020. ápr. 27. 14:33
 19/28 anonim ***** válasza:
54%

Milyen többivel? A #13-as és a #16-os válasz az enyém.

Milyen "többi"? :D

Amúgy fura, ha te csak annyit írtál, hogy nem hordod, akkor ezeket ki írta utána hozzá?

"Ha a boltban kötelezik felveszem, de akkor csak a számat takarja. Nekem is bepárásodott a szemüvegem, mikor az orromat is takarta."

"Nem dőlök be a médiahisztinek. A másiknak semmi értelme. Nem kérek az oltásból, köszönöm!"

Ezeket akkor valaki utólag hackelte bele a válaszodba, ha te csak annyit írtál, hogy nem hordod? :D

2020. ápr. 27. 14:37
 20/28 anonim ***** válasza:
Nekem textilmaszkom van, nem drótos. Kontaktlencsét teszek be, ha elmegyek itthonról, mert a szemüveg csúszik az orromon, és nincs kedvem azt piszkálgatni dzsuvás kézzel.
2020. ápr. 27. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!