Menőbb leszek ha megtanulok rockgitározni?
Nem vagyok túl menő,és az osztályomban mindenki jól tud valamit csinálni. Van aki nagyon jól énekel,rajzol,hangszeren játszik,breaktáncol,szerencsés a testalkata vagy egyszerűen csak vonzza magához a sok új barátot vagy havert. Az egyetlen dolog amiért oda meg vissza vagyok az a rockgitár. Kértem is egyet szülinapomra ami olyan 1 hónap múlva lesz(félénk is vagyok úgyhogy ezt is csak néhány erősebb célzással mertem megcsinálni)
De a reakcióból ítélve nem nagyon bíznak meg abban hogy menni fog nekem. A legjobb barátnőm idén elmegy a sulinkból,szóval tényleg akkor nem tudom mit fogok csinálni,ezért indításnak pl. jó lenne egy kis gitárszólóval indítani az évet hogy elismerjenek és észrevegyenek. Atyaég ez milyen szánalmasan hangzott.
A helyemben ti mit csinálnátok? :(
Ha hiszel nekem, akkor nem elektromos gitáron kezdesz el tanulni, hanem nejlon húros kezdő gitáron. Elektromos gitárt venni legelső hangszernek olyan, mint A-s jogsival buszt vezetni. Egyébként van akinek nincs tehetsége hozzá, bárhogy is próbálkozik. Ehhez kitartónak kell lenni, plusz ahogy az első is irta, szereti is a dolgot. Ezek az emberek nem másokért teszik ezeket a dolgokat, hanem magukért. Azért mert te otthon gitározol, nem fognak rádragadni az emberek. Itt viselkedés és kisugárzás a mérvadó. És amúgy te is biztos jól vagy valamiben :)
Mellesleg 3 hónap alatt nem valószínű, hogy olyan gitárszólót rittyentesz az évnyitón, hogy leesik mindenkinek a gatyája úgy, hogy még sosem tanultál zenét. Sokkal könnyebnek tűnik, mint amilyen.
3# vagyok.
Ja, és az tévhit, hogy nem tud egyedül megtanulni. Meg lehet. Viszont nem 3 hónap alatt úgy, hogy előtte a zenéhez csak hallgatás szintjén volt köze bárkinek is.
Köszi mindenkinek!
Amúgy a zenélés nekem örömöt jelent,már tanultam húros hangszeren játszani 5 évig (csak hát a tehetség kicsit hiányzott :D) szóval azért nem vagyok annyira tapasztalatlan. Meg igen,kezdetben én is csak a kezdőknek való gitárra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!