Bekövettem a barátaim, ők vissza. Bekövettem azokat amik érdekelnek.
Én meg jó tartalmat teszek fel és tetszik másoknak, szóval követnek.
2020. ápr. 23. 20:27
2/9 anonim válasza:
Az elsőnek nyomtam egy zöld kezet, mert kb ugyanazt írta, ami nekem eszembe jutott a kérdés elolvasása után.
A barátaidat, ismerőseidet beköveted. Aztán az ajnánlottaknál úgyis fogsz látni további fiókokat, akiket esetleg ismerhetsz.
Plusz, érdemes összekapcsolni az Instagram fiókodat a Facebook fiókoddal.
2020. ápr. 23. 20:40
3/9 anonim válasza:
Én nekem csak azért van Insta mert azon bekövetem azokat a lányokat akiket Tinderen látok. Tartalmat nem nagyon raktam fel úgyhogy valszeg ezért nem követ senki.
2020. ápr. 23. 20:44
4/9 anonim válasza:
Az Insta amúgy is azoknak való akik jól mutatnak vagy van mivel flexelniük.
2020. ápr. 23. 20:49
5/9 anonim válasza:
Az instagram egy nagyon felszínes oldal tehát készülj fel hogyha nem vagy valami fullos csaj vagy srác vagy nem vagy gazdag akkor nem lesz olyan nagyon gyorsan sok követőd , ez nem azt jelenti hogy nem is lehet csak sokkal több időbe fog telni és akkor sok embert be kell követned hogy visszakövessenek és ez naponta elég sok időt elvesz ,a másik amire figyel oda hogy egyszerre ne kövess be sok embert mert akkor le fog tiltani az insta pár napra van egy napi limit hogy pl 50 embert követhetsz be és ki ha ennél többet akkor letilt , de most csak ezt példának irtam pontosan nem tudom mennyi a napi limit a lényeg hogyha a napi limitnél többet követsz be vagy követsz ki akkor le fog tiltani , ha valami érdekel még szívesen segítek
2020. ápr. 23. 21:19
6/9 anonim válasza:
Igen, sok követőhöz kell valami flex vagy előélet. Kiss Adam AK is fos képeket tölt fel mégis rohadt sok követője van a streamek miatt
2020. ápr. 23. 21:20
7/9 Balatoni srác^ válasza:
Bekövettem a barátaimat.
Ők visszakövettek.
Találtam pár érdekes oldalt,azokat is bekövettem.
Elöszőr érdemesebb embereket bekövetni.
2020. ápr. 27. 10:13
8/9 anonim válasza:
Én nem annyira szoktam posztolni , 1-2 havonta 1x. Privát fiók vagyok , storyba se nagyon vagyok aktív, de valahogy mégis követnek az emberek. Én nem tudom miért, már gyanúsítottak azzal is, hogy addoltak a követőim, pedig direkt csak magyar embereket fogadok el, a külföldieket/kamuprofilokat kitörlöm
2020. ápr. 30. 00:29
9/9 anonim válasza:
Szerintem mindenképp posztolj előbb, hogy tudjanak miért követni. Attól függ miért szeretnél Instát, mert ha úgy szeretnéd használni ahogyan a Facebookot, akkor elég ha az ismerősöket beköveted, meg azt ami érdekel.
Úgy lehet idegen követőket szerezni, ha tematikus oldalat készítesz. Tehát valamilyen témáról posztolsz, és olyanokat követsz be akik olyan témákat követnek.
Én a például a metálos- gót stílusú öltözködést kedvelem, ilyen posztokat rakok ki és ilyen embereket követek az ismerőseimen kívül. De vannak akik sötét, hangulatos tájképeket töltenek fel meg időnként szelfit, szintén olyan hangulatban.
Tehát bármit töltesz fel, fontos hogy következetesen tedd. A többit ami "nem fér bele" a profilodba azt sztoriba tedd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!