Mit tegyek? Nagyon hiányozna az, hogy társaságban legyek.
Sajnos ez egy ilyen időszak, ezt át kell vészelni. Tartsd a kapcsolatot barátaiddal messengeren vagy snapen keresztül. Ha nem vevők erre akkor ismerkedj olyan emberekkel akik szívesen beszélgetnek virtuálisan, szerintem ilyenkor járvány idején most több ilyet találsz. Tapasztalatból írom, hogy nagyon el lehet ütni velük az időt :D
Kitartást!
Itt fostam be:
csokisisler
Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező
Az elküldés időpontja: ma 00:49
Az üzenet előzménye: A kérdés: Mit tegyek? Nagyon hiányozna az, hogy társaságban legyek.
Az üzenet szövege: Kedves Kérdező!
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék egy bensőségesebb, hosszú távú szexkapcsolat céljából, ha lenne kedved.
Egerben élek. Egy kedves, figyelmes, szerető férfi vagyok. Állandóságot, megbízhatóságot, korrektséget, őszinteséget, egy kis szeretetet "keresek". Mindezt én is tudom nyújtani természetesen. :)
29F
Hát igen, nem feltétlenül ilyenekkel kellene. :D
Általában a normálisak úgy kerülnek ki, hogy valakinek a kérdésére privátban válaszolsz és ha szerencséd van akkor normális embert fogsz ki és talán folytatódik a beszélgetés. Legalább is nekem így adódott az összes.
Az illető aki írt egyértelműen csak meg szeretne dugni, tovább nem érdekelnéd :D
#1 voltam
csokisisler
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 16:18
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Mit tegyek? Nagyon hiányozna az, hogy társaságban legyek.
"Itt fostam be: csokisisler Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező Az elküldés időpontja: ma 00:49 Az üzenet előzménye: A kérdés: Mit tegyek?..."
Az üzenet: Akkor fordulj fel és rodj meg a jó k...nyddal együtt! Ostoba riba!!!
Amugy nem no vagyok😂
😂😂😂😂
Nekem is k**va anyázott privibe az előző válaszomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!