Fiúk ilyenkor mit kellene tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az van hogy egyik barátomnál voltam múlt héten és megölelt (ezelőtt is ölelkeztünk minden találkozásnál) de most mikor megölelt éreztem hogy felállt neki, én lassan elengedtem de ő tovább akart ölelni, aztán mondtam neki hogy menjünk be és bementünk mintha semmi sem lett volna. Ilyenkor mit kellene tennem?2020. ápr. 12. 20:44
11/13 anonim válasza:
Kétszer is végigolvastuk, egyáltalán nem derül ki. És mivel a világon vannak melegek is, így egyáltalán nem önmagától értetődő.
12/13 anonim válasza:
Tehát jól sejtettem - lány vagy.
Fenntartom a #4. alatt adott válaszomat. Örülj neki, hogy így hatsz rá, tehát nem vagy számára közömbös.
13/13 anonim válasza:
Rá se ránts!
Még egy pár év, és minden kontakt vagy gondolat nélkül erektál, aztán még egy pár év, és akkor sem fog, ha kellene neki. Így megy ez a korral, gondolom a srác is 16 körül jár, ennyi idősen még elég volt egy sanda pillantás is jó helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!