Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket is kikészít a karantén?

Titeket is kikészít a karantén?

Figyelt kérdés

Itt most nem arra vagyok kiváncsi, hogy ki hogyan sajnáltatja magát, vagy kinek milyen szar (sajnálom, de nem szeretném az ide tévedő netezők napját elrontani). Szóval:

Nincs párkapcsolatom, így nem tudom beszélgetéssel eltölteni az időt. Életem első saját gépét pont az iskolai tilalom bejelentése után kaptam meg. Ez alatt a 4 hét alatt elkockulgattam, de most már nem köt le. Netflix, HBO GO sem segít az unalmon. Olvasás nyeh kategória nekem.

Udvar van, kutyák vannak. Kimenni nem teljesen lehet mert felújítjak a házat (pontosabban építenek rá egy kis részt de ez nem számit most).

Tippek? TV nem opció, édesapám dolgozik és egésznap hívásban van.

2020. ápr. 10. 02:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ez egy kiváló alkalom, hogy képezd magad, hogy ne kelljen azon panaszkodni, hogy ebben az országban nem lehet megélni!

Esetleg kezdj el edzeni, futni, hogy fizikailag jobb formába legyél!

Tudod, ezek mind hasznos és produktív dolgok, sajnálatos, hogy te csak a kockulásig és a netfixig jutottál...

2020. ápr. 10. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Titeket is kikészít a karantén?"

Engem nem,mert én nem vagyok karanténba.

Am. a karantén és a kijárási korlátozás nem ugyan az.

2020. ápr. 10. 09:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már kijárási korlátozás miatt nyafogjatok, vagy önkéntes karantén miatt, én hatóságiba vagyok 8 napja, sokkal rosszabb.

Nincs udvar, panel, zárt balkonon lógok ki a gyerekkel hogy levegőzzünk, és hosszú nagyon egy nap.

Nincs bolt, nincs lemegyek legalább a ház mögé, rendőrök jönnek minden nap akár többször is, akik amúgy nagyon kedvesek.

Szóval nem sajnállak kérdező, nagyon örülnék legalább egy kertbe kimehetnénk.

2020. ápr. 10. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha nagyon unatkpzol, menj önkénteskedni. Segíts másokon, aztán majd nem az lesz a legnagyobb bajod hogy unalmas a Netflix.
2020. ápr. 11. 08:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, fel sem tűnt, hogy karantént írtam kijárási korlátozás helyett, de remélem a lényeg átment. Nem tudom pontosan kicsoda írta, de nem csak a Netflixig, kockulásig jutottam, mást is csinálok de nem nagyon tudok mit magammal kezdeni. A leírtakat meg igyekszem megfogadni, köszi mégegyszer, nagyok vagytok! :D
2020. ápr. 26. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!