Szegted már meg a kijárási korlátozást, hová mentél?
Minden nap dolgozni megyek, azt lehet. Boltba is voltam,mert amíg lehet friss dolgokat vásárolni nem a tartós készletet fogyasztjuk. Ezt is lehet.
Egy este elmentünk a párommal tekerni egyet, meg fagyizni. Sporttevékenységnek betudhatjuk. Amúgy látok rendőröket, de nem vegzálják az embereket, hogy ki hova megy.
Gyakorlatilag semmivel nem vagyok többet "itthon" mint bármikor máskor.
Csak szobát bérelek ami egy kis lyuk, és panel, a szomszédnak még a hugyozását is hallom óránként 2x meg amúgy is zajosak. Egyszerűen képtelen vagyok itt lenni huzamosabb ideig, mert max arra jó hogy aludni tudjak hol. 7 nm az egész szoba.
Hétköznap dolgozom 100+ emberrel (építkezés), kocsival járok, tankolom, mosatom, eljárok boltba, bevásárolni. Hétvégente kirándulni, munka után is kimozdulok, sétálok, lassan elő kerül a bicikli is.
Nyilván másképp éli meg ezt a dolgot valaki akinek csendes, nagy családi háza van és amúgy is szeret otthon lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!