Nálatok se érdekli egyik 65 év felettit hogy kijárási korlátozás van érvényben?
#34 Valószínűleg nincsenek rokonaim és barátaim akik Magyarországon élnek.
Akiknek van munkaszerződés azokat megtartotta a cég, akik viszont közvetítőn keresztül dolgoztak azok munkanélküliek lettek. Ez országos szinten történt. Ha ledolgozott idő alapján járt munkanélküli akkor kaptak ha nem akkor semmit nem kapnak ezután.
Munkát találni most itt sem igazán lehet mert szinte minden leállt vagy le fog.
Az meg, hogy ki melyik országban él a kérdés szempontjából irreleváns.
Itt is ugyan úgy vannak idősek a boltokban.
Kirándulnak, sétálnak az utcákon.
Mégsem köpködik őket.
Ez egy értelmetlen vita most.
Én szentül hiszem, hogy te nem látod tisztán a dolgokat, te pedig azt, hogy én nem tudom felfogni amit mondani akarsz.
Itt most csak a kérdező nyerhet mert pontozhatja a hozzászólásaimat 😂
#35 megteszed, hogy te is kiragadod azt a részt ahol gyűlölködtem ?
Köszi
Nem ellenséget gyárt a kérdező.
Hanem hihetelen, hogy ennyire szűklátókörűek, akik nem fogják fel, hogyha tömeges megbetegedések lesznek, akkor nem az öregek fognak elsőbbséget élvezni az ellátásban.
Ezt világosan elmondták már az olaszok hetekkel ezelőtt.
Ha nem lapítjuk a Gauss görbét, a mindenbe beletojó öregek járnak a legrosszabbul.
Elképesztő, hogy ezt miért nem értik meg.
Az teljesen világos. Ha választani kell egy nyugdíjas és egy aktív dolgozó korú ember között akkor az utóbbi fogja kapni az ellátást a másik pedig nagy eséllyel nem éli túl.
A gond az, hogy akik mutogatnak az öregekre meg köpködik őket, azok nem teszik mert annyira féltenek őket, hanem azt hiszik, hogy a kialakult helyzetért az időssek a felelősek.
Mondjuk jogosan irritálják a munkájukat elvesztő embereket, az összeomló eddigi kis világunkkal mit sem törődő öregek lébecolása, mikor rendeletben hoznak ki egy rajuk vonatkozó jogszabályt.
A nyugdíj biztos a többi meg nem érdekli őket, csak mennek mint egy eszetlen a jogszabály ellenében.
Hová tűnt a válaszom?
Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!