Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nálatok se érdekli egyik 65...

Nálatok se érdekli egyik 65 év felettit hogy kijárási korlátozás van érvényben?

Figyelt kérdés
Egy piacon árulok az emberek fele 70 év feletti kb és még fel vannak háborodva ha valaki szól nekik.

#koronavírus #kintbasszaazanyját
2020. márc. 28. 06:53
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt megverésről meg megvédésről.? Egy rendelet van amit leszarnak. Én nem pontoztam le senkit csak aki nem a témához szólt hozzá
2020. márc. 28. 07:59
 12/44 anonim ***** válasza:
34%
Nyilván a kérdező a piacról tolja a gyakorit....
2020. márc. 28. 08:05
 13/44 anonim ***** válasza:
77%
A környékemen, ugyanezt tapasztalom.
2020. márc. 28. 08:09
 14/44 anonim ***** válasza:
70%

Ugyanezt tapasztalom. A bolt előtt sorakoznak, de úgy hogy járni sem tud. De azért veszi a banánt meg a csokinyuszit mert az rohadt fontos. Mindenféle maszk és kesztyű nélkül.

Komolyan mondom hogy teljesen felesleges volt ezek miatt megroppantani a gazdaságot. Több (száz)ezer ember marad munka és pénz nélkül az olyanok miatt akik nem képesek felfogni hogy minden ami most van miattuk történik.

Én ezen dühöngök.

Hagyni kéne mindent , aki akar otthon marad, a többit temetni.

Ennyi. Mindenkinek VAN VÁLASZTÁSA!

2020. márc. 28. 08:22
 15/44 Estádio de Felchút ***** válasza:
76%

Igen, eléggé bicskanyitogató, hogy pont azok sz*rnak bele az egészbe, akiket védenünk kellene,mialatt emberek milliói szívnak a korlátozások miatt, összeomlik a gazdaságunk, és ki tudja, hány százezer ember veszti el a munkáját és a megélhetését.

De a nyugdíjast ez NYILVÁN nem érdekli, mert ő minden hónapban megkapja a pénzét. Egyelőre...

2020. márc. 28. 08:31
 16/44 A kérdező kommentje:
Mert szerinted a piacról nem lehet? Van mobilnet, nagy találmány. Időm meg mint a tenger, mivel kevesen vannak. De megpróbálhatnál a kérdésre válaszolni okoskodás helyett, vagy lépj tovább egész nyugodtan.
2020. márc. 28. 08:45
 17/44 anonim ***** válasza:
69%

Aki későn jöttek ide a kérdéshez nem látták hogy hány pocskondiázó nyugdíjas kommentet kellett törölni innen.

És igen, miért ne tolhatná a kérdező a piacról? Csak otthonról lehet gyakorizni? 😀

2020. márc. 28. 08:47
 18/44 A kérdező kommentje:
Én senkit nem jelentettem és véleménytől függetlenül ment a zöld ha a kérdésre válaszoltak.
2020. márc. 28. 09:03
 19/44 anonim ***** válasza:
61%
Lehet nem is tudnak róla. Lehet pont tegnap nem nézett tvt-t vagy nincs senki, aki szólt volna neki. Szomorú ez persze és nem kellene nekik, meg fel lehet háborodni, de ez a veszi a banánt, meg fagyizik kommentek picit felbosszantanak.. Nekik már nincsenek évitzedeik nehogy már bűn legyen hogy vesz magának szegény egy fagyit meg egy banánt. Lehet rossz időben teszi, lehet veszélyezteti mások és a sjaát egészségüket, de biztos nem ez a célja. Haragudjatok nyugodtan és jogosan, de azért maradjon már bennünk emberség.
2020. márc. 28. 09:13
 20/44 anonim ***** válasza:
55%

#20-as látom nem érted.

Az egész gazdasági válság nagy részben miattuk van.

Érted?

Miattuk -tehát a 65 év felettiek miatt- vannak korlátozások, miattuk veszítik el rengetegen a munkájukat, a megélhetésüket, stb...

Ők meg szarnak nagy ívben mindenre.

Az meg hogy nem tudtak róla nagyon nem életszerű.

10 percenként bemondja a tv, rádió, ezek az újságok főcímei.

Bezzeg azt tudják hogy akciós a csirke farhát igaz?! Csak ezt nem.... hagyjuk már.

A másik, hogy miért ne vehetne magának fagyit!?

Azért mert azt mondták NEM!

NEM LEHET KIMENNI!

Ez a törvényi rendelet b+ !!!!!

Vagy te azt gondolod semmilyen jogszabály nem vonatkozhat rájuk mert idősek? És nincsenek már évtizedeik???!

Szerintem ezt gondold át újra...

2020. márc. 28. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!