Ismerkedésnél mindenhol alap a dicsekvés?
Barátkozáskor és társkeresésnél is. Ha férfi, akkor vagy az a téma, hány nőt dugott meg - készségesen meg is mutatja őket, pedig senki nem kérte - vagy az, hogy ő micsoda egy programozómérnökfizikus, mekkora a fizetése, milyen iskolákat végzett, megnyert mindeb sportversenyt. Ha nő, akkor az, hogy a volt pasijai milyen országokba vitték őt nyaralni, mi mennyibe került a testén, hogyan alázott meg más nőket. Ha fiatal, akkor az, hogy ennyi idősen már mi mindent elért és mennyi pénze van. Ha idős, akkor az, hogy a fiatalok semmit sem tudnak, bezzeg az ő idejében...és így tovább.
Értem én, hogy büszkék vagyunk, de nem taszító ezeket így egymás arcába tolni?
Nem a szotyolaköpködőben kellene ismerkedni, akkor nemcsak ilyen emberekkel találkoznál... tanult, értelmes, kulturált emberek nem dicsekszenek ilyenekkel. Én pl. 30 éves nő vagyok, a barátnőim is kb. ez a korosztály, és egyik sem henceg azzal, hogy hova vitte a pasi nyaralni meg milyen cuccokat vett neki, ráadásul tudtommal egyikünk sem plasztikáztatott... de ha vki mondjuk csak az Insta Ica szinten kinéző nőkkel hajlandó ismerkedni, akkor nem értem, hogy ezen miért csodálkozik.
Az megint más kérdés, hogy vannak olyan dolgok, amik említésre kerülnek egy átlag ismerkedés alatt tök organikusan, és ha vki ezt dicsekvésnek veszi fel, akkor az inkább az ő komplexusairól tanúskodik. Pl. ha a munka mint olyan szóba kerül, mint egy átlag első randin, akkor nem lehet elvárni senkitől sem, hogy hazudjon... akkor nyilván el fogja mondani a férfi, hogy programozómérnök meg a 26 éves menedzser nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!